Zanimivosti

Nepremičnina v Sukošanih ni samo naložba za veselo poletje, ampak tudi za zdravo zimo

Oglasno sporočilo
21. 9. 2022, 15.40
Posodobljeno: 18. 4. 2023, 10.45
Deli članek:

Ko pomislite na poletje in počitnice, katera država se vam prva pripelje v misli? Hrvaška seveda. Dežela tisočerih otokov, polotokov, zalivov, očarljivih starih mestec in modrega morja.

Kraji, ki nas Slovence spremljajo od prvih počitnic naprej. Zagotovo kar slišite bučanje valov, vriskanje otrok, ki skačejo s pomola, ter trobljenje trajekta, ki je pripeljal nove srečneže, ki jih šele čakajo nepozabne počitnice.

Hrvaška je zadnja leta postala pravi poletni hit, ne samo med Slovenci, ki jo imamo že na pol za svojo, ampak med vsemi Evropejci in tudi Američani. Celo največje zvezde Hollywooda so spoznale, da je hrvaška obala pravi balzam za njihovo dušo, ki si želi le miru in tišine. Vsi želijo na Hrvaško, ker le tam začutijo tisti pravi morski melos, ki so ga nekatere okoliške države zaradi masovnega turizma že pred leti izgubile.

Nepremičnina na Hrvaški obali prinese mirno zimo

Zato je pametno, da razmislite o nakupu nepremičnine na hrvaški obali, saj boste celo zimo povsem mirni, ker vas ne bo skrbelo, kam jo boste mahnili poleti. Že ob prvem pomladnem soncu boste lahko uživali v svoji vili na dalmatinski obali, morda v Sukošanih, in predvsem, ne bom vam treba že jeseni skrbeti za počitnice avgusta naslednje poletje.  

Luksuzna vila v Sukošanu je naložba, ki vas bo grela celo zimo, da boste lažje počakali novo poletje. In v resnici so tudi zime na hrvaški obali bolj prijazne kot v megleni Ljubljani, zato bo naložba v nepremičnino na obali tudi naložba v bolj zdravo in aktivno zimo.

Zadar z okolico

Zadrska regija ima resnično odličen geografski položaj, saj leži v središču vzhodnega Jadrana. Plaže v okolico so neverjetne, samo 12 kilometrov stran leži naselje Sukošan z manjšim pristaniščem. Ob zalivu so lepe peščene plaže, na obalnem pasu pa je več borovih gozdičkov. Na več mestih v naselju so ostanki rimskih gradenj in grobov, v bližini pa trasa rimskega vodovoda. V sukošanskem zalivu leži otoček, na katerem so ostanki rezidence zadrske nadškofije iz 15. stoletju. Sukošan je že dolgo znan kot kraj največje marine na Jadranu D-Marin Dalmacija in center za vse ljubitelje navtike. Številni luksuzni apartmaji in vile, ki so v neposredni bližini morja, naredijo Sukošan priljubljeno središče, kjer se odlično počutijo domači in tuji turisti. Pohvali se lahko tudi z vrhunsko ponudbo in razkošnimi gastronomskimi storitvami.