Bliža se razvpiti šov

17 tekmovalk za Sanjskega moškega, ena izmed njih je navdih našla v dr. Milanu Kreku

E. J.
21. 9. 2022, 15.38
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 22.28
Deli članek:

Bliža se jesen in z njim nova sezona - glede na lansko sezono - razvpitega šova Sanjski moški. Letošnje tekmovalke bodo na zmenke, adrenalinske izlete in romantična potovanja hodile z Blažem Kričej Režkom, nam pa so se predstavile in povedale, kakšen je za njih sanjski moški in kaj je njihov življenjski moto - eno izmed njih je celo navdihnil dr. Milan Krek!

POP TV
17 tekmovalk, ki se bodo potegovale za srce letošnjega sanjskega moškega. Na Pop Tv pravijo, da bo šov že kmalu, natančnega datuma pa še niso sporočili.

Arijanna Sara di Palma

POP TV
Arijanna Sara di Palma

Stara je 21 let in prihaja iz Kopra. Je študentka marketinga, njen življski moto pa se glasi: Live life to the fullest: try new things, have fun, make mistakes and learn from them (Živite polno: poskušajte nove stvari, zabavajte se, delajte napake in se iz njih učite). 

"Moj sanjski moški je tak, ki ima aktiven način življenja, veliko različnih interesov in se z veseljem poda v nove izzive. Živi razgibano življenje in ga ni strah novih dogodivščin. Všeč so mi moški, ki imajo temne lase, temne oči, so visoki ter postavni. Moj moški mora biti prijazen, spontan, odprt, komunikativen, zabaven, imeti mora smisel za humor. Želim si, da v najin odnos vloži toliko truda kot jaz in se je pripravljen spustiti v nove izkušnje in nove pustolovščine."

Ana Hrovatin

POP TV
Ana Hrovatin
20 let jih šteje in prihaja iz Škofljice. Je študentka kozmetike na Finskem, njen moto pa je: Hakuna matata (fraza iz filma Levji kralj, ki pomeni, da živiš brez skrbi in verjameš, da se bo vse uredilo). 

"Nekateri ljudje gledajo večinoma na zunanjost. Zame videz ni na prvem mestu, dokler me ima rad in je razumevajoč, skrben in zabaven. Pomembno je, da ima »zmorem« odnos. Nima smisla preživeti veliko časa z osebo, ki te ne navdihuje in ne podpira tvojih sanj. Moj sanjski moški ima dobro in pozitivno miselnost. Sem zelo pozitivna oseba in želim, da bi bil tudi moj partner enak.

Všeč so mi neodvisni in delavni moški, ampak da so tudi čustveni in zaupljivi. Všeč so mi zgovorni moški, takšni, s katerimi lahko sedim in se samo pogovarjam o vsem, o politiki, vesolju, družbi, šoli itd. Všeč mi je, da ima svoje mnenje, ga zna izraziti in obrazložiti. Na kratko – všeč so mi pametni moški. Znanje je najlepša vrlina."

Ana Sučevič Suki

POP TV
Ana Sučevič Suki
20-letna Koprčanka dela kot model in trenerka za otroke z razvojnimi težavami. Tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu pa je njen življenjski motiv.

"Zame je sanjski moški oseba, ki je dobesedno obsedena z mano. Ljubi moje razmišljanje, mojo prisotnost, energijo in moje telo. Všeč so mi visoki moški s širokimi rameni in rjavimi očmi.

Všeč mi je, če je moški resnično obseden z žensko, ki jo želi pridobiti. V družbi mora pokazati svojo moškost. Mora imeti tudi nežno in čustveno plat.
Od partnerja pričakujem njegov čas, posluh in veliko pozornosti, ki bi mu jo tudi sama namenila."


Anja Rijavec
Stara je 27 let in prihaja iz Cola nad Ajdovščino. Samostojna podjetnica, farmacevtka, vodja razvoja kozmetike za lekarniško blagovno znamko našteje, ko jo vprašamo po poklicu. Za njen življsnkki moto pa jo je navdihnil g. Milan Krek: 'Naslednjih štirinajst dni bo ključnih'. Vse, odkar je bila dana ta izjava, svoje življenje živim, kot da bo vsakih naslednjih štirinajst dni ključnih zame, in moram reči, da se neverjetno pozna na moji uspešnosti in kakovosti življenja.

"Zame bo sanjski moški tisti, ki je zgodaj dosegel emocionalno in racionalno zrelost, ki premore visoko stopnjo empatije in razumevanja sočloveka, ter razumevanja sveta okoli sebe. Se mi zdi, da tak opis najbolj na kratko povzame najbolj širok spekter tistih običajnih nevšečnosti v razkolih med moškimi in ženskami, ki se jim želim v življenju izogniti enkrat za vselej, in je v resnici kar visoka zahteva.

Če bo za zraven še oseba, ki se v življenju ne opira na izgovore, in ki lahko življenje prime kot bika za roge in ob tem še dobro izgleda, smo pa sploh dogovorjeni."


Eva Luna Mlakar

POP TV
Eva Luna Mlakar

21 let jih šteje, prihaja iz Kopra in je po poklicu ekonomski tehnik in barista.
Življenjski moto pove v italijansščini: Quando si chiude una porta, si puo aprire di nuovo, perche di solito e cosi che funzionano le porte (Ko zaprete vrata, jih lahko znova odprete, ker običajno tako delujejo vrata). 

"Privlačijo me visoki moški s športno postavo in lepim nasmehom, tatuji so velik plus.

Imeti mora smisel za humor, biti iskren, družaben in samozavesten. Od partnerja pričakujem predvsem veliko komunikacije, da me spoštuje, me ne spreminja, mi stoji ob strani in me podpira pri mojih odločitvah. Sanjski moški je spoštljiv in prijazen, hkrati tudi zelo dober prijatelj."

Eva Novak

POP TV
Eva Novak

Stara je 29 let in je iz Ljubljane, opravlja delo ekonomskega tehnika in administratorke. njen življenjski moto je kratek in jasen: Živi življenje.

"Moj sanjski moški je razgledan, urejen, karizmatičen, ima smisel za humor, je pozoren in spoštljiv. Če je temen, visok, športne postave, duhovit in se veliko smeje, bo kar pravi zame.

Od partnerja pričakujem zanesljivost, iskrenost, zvestobo in mi daje občutek varnosti in ženskosti. Ne maram prepotentnežev, narcisov, manipulatorjev. Razočara me z neiskrenostjo in nezaupanjem. Dobra komunikacija je recept za dober odnos."


Hana Ševič

POP TV
Hana Ševič

20-letna Ljubljančanka je svetovalka za digitalni marketin in blogerka. Živi po načeli: Ne tvegati, je največje tveganje.

"Moj sanjski moški je odločen in ve, kaj hoče v življenju. Na življenje gleda pozitivno, pomembni so mu ljudje, ki ga obkrožajo. Za svojo partnerico si vzame čas, je do nje ljubezniv in odkrit. Pomembna mu je tudi njegova družina ter želja po lastni družini.

Všeč mi je moški, ki ima dober stil oblačenja, ki skrbi za svoje telo, ima smisel za humor, je odločen, spoštljiv, drzen ter vidi dobre plati življenja. Želim, da je do mene spoštljiv in da se bo za najino zvezo trudil. Vem, da je za dolgo srečno zvezo treba vložiti ogromno truda in energije, a če imaš osebo zares rad, si pripravljen to narediti."


Maja Grintal

POP TV
Maja Grintal
25 letnica iz Domžal je študentka slovenistike in sociologije, trenerka košarke in vizažistka, živi pa po motivu: Smisel življenja je užitek.

"Verjamem, da sanjski moški oziroma sanjska ženska ne obstaja. Vsi smo le ljudje. Si pa želim imeti v svojem življenju moškega, ki je zavesten. Ki ve, kaj so njegovi cilji in želje. Ki čuti, kaj je njegovo poslanstvo in dar, ki ga lahko podari svetu. Sanjski moški je zame tisti, ki ti da svojo prisotnost v celoti, ki ti odpre svoje srce in se mu lahko predaš. Ki ti dovoli, da vstopiš v svojo žensko energijo, se nasloniš na njegovo moško energijo, ki ti stoji kot steber v oporo, ob katerem lahko divje plešeš. Vsekakor si želim imeti moškega, ki daje na prvo mesto sebe in svoje dušne cilje – tukaj ne govorim o egoističnih in materialnih ambicijah, ampak o strasti. Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom."

Mia Mahnič

POP TV
Mia Mahnič
Šteje jih 25 in je iz Portoroža. Opravlja delo kozmetičnega tehnika in vizažistke.Življenjski moto: Živi in pusti živeti – vsak naj v svojem življenju dela to, kar si želi!

"Zame je sanjski moški oseba, ki je pripravljena sklepati kompromise. Je vreden zaupanja, zabaven, ima rad aktivno življenje (potovanja, izleti, zabave). Iskren, simpatičen, s smislom za humor, dobrovoljen. Od partnerja pričakujem, da je iskren in zvest.

Všeč so mi moški športne postave, z lepim nasmehom, temnejše barve las in brado. Dobro je, da koraka z modo. Moj idealen zmenek je piknik ob sončnem zahodu."


Monika Slapnik

POP TV
Monika Slapnik
22 letnica iz Kamnika je študentka socialne gerontologije. Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno je misel Oscarja Wilda, ki je postala njen življenjski moto.

"Sanjski moški zame predvsem pomeni, da je skrben, zna poslušati, me zna nasmejati, mi izreči kakšen kompliment ter je zabaven. Mora znati poprijeti za kakšno fizično delo. Še bolj sanjski pa je, če zna plesati – dobi kar dodatnih par točk, vozi motor ter rad potuje.

V oči mi padejo starejši, temni ter visoki in postavni moški. Zelo rada pa pogledam moškega, ki je oblečen v delovna oblačila. Všeč mi je tudi, da se zna elegantno urediti.

Predvsem želim, da bo moj bodoči partner moj najboljši prijatelj. Želim, da mi zaupa, pove svoje mnenje, mi pomaga, če potrebujem pomoč, mi stoji ob strani, predvsem pa, da bi se razumel z mojo družino ter prijatelji."

Nastja Andrushchenko

POP TV
Nastja Andrushchenko
23 let šteje in prihaja iz Šoštanja. Ekonomski tehnik je po poklicu ima svoj življenjski moto: Vse se zgodi z razlogom.

"Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentelman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen.

Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore."


Nina Smodiš

POP TV
Nina Smodiš
Stara je 27 let, je iz Mozirja. Dela kot referentka v spletni prodaji, v težkih trenutkih pa ponovi svoj moto: Don't dream your life, live your dreams (Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje).

"Moj sanjski moški uživa v moji družbi. Je iskren, komunikativen, si zaupava in se podpirava. Veliko mi pomeni tudi, da ima rad otroke in je družinski človek. Ne potrebujem veliko, samo osebo, ki bo z veseljem preživljala čas z mano. Všeč so mi svetlolasci, ki imajo svetle oči in so visoki.

Iskreni, komunikativni, dobrosrčni in moški, ki me znajo spraviti v smeh."

Pia Belak

POP TV
Pia Belak

23 letna Ljubljančanka je študentka pedagogike. 

"Zame je sanjski moški inteligenten, komunikativen, pozoren, športne postave, ima svoje ambicije, je skromen in iskren. Privlačijo me svetli moški športne postave. Pri moških me moti arogantnost, od partnerja pričakujem zvestobo in spoštovanje.

Šport je praktično del mojega vsakdana. 10 let sem trenirala gimnastiko, sedaj pa jo še poučujem."

Tina Blašković

POP TV
Tina Blašković
29 let jih šteje in prihaja iz Kopra. Je diplomantka medijskih študijev.  Življenjski moto: No rain, no flowers (Brez dežja ni rož).

"Zagotovo je to moški, ki skrbi za svoje telo in duha. Je razgledan in radoveden. Absolutno kulturen in vljuden do mene in ostalih ljudi. Ima odličen okus za glasbo. Je odločen in prevzema pobudo za organizacijo preživljanja skupnega časa. Zna kuhati in uživa v tem. Obožuje avte in se spozna na njih.

Pri moških najprej opazim zobe, lase, roke in stil. Spoštovanje. Brez tega ne gre pri nobenem odnosu. Določen nivo komunikacije. Iskrenost in zvestoba."

Veronika Kržojević

POP TV
Veronika Kržojević
21 let jih ima in prihaja iz Ljubljane, po poklicu je receptorka, animatorka, reperka in tekstopiska. Njen življenjski moto se glasi: Živi za danas, ne živi za sutra, jer možda neče biti novog jutra (Živi za danes, ne živi za jutri, ker morda novega jutra ne bo). 

"Moj sanjski moški mora imeti dobro energijo, biti mora iskren in zaupljiv. Všeč so mi visoki moški z lepimi rokami. Moj sanjski zmenek bi bil na morju z lepim razgledom. Lepo je, da fant naredi prvi korak, nimam pa zadržkov, da pristopim prva."


Žana Grad

POP TV
Žana Grad

24-letna Celjanka je študentka prometnega inženirstva. 
Življenjski moto, ki si ga večkrat ponovi, se glasi: Never forget yesterday, but always life for today. You never know what tomorrow can bring or what it can take away (Nikoli ne pozabi včeraj, ampak vedno življenje za danes. Nikoli ne veš, kaj lahko jutri prinese ali kaj odnese). "Moj sanjski moški spoštuje ženske, zna ceniti stvari, mi zaupa in me postavi na prvo mesto. Je dobrosrčen, komunikativen, zabaven in zaupanja vreden. Želim, da mi je zvest, mi je opora in se lahko vedno zanesem nanj."


Maša Levačič

POP TV
Maša Levačič
26-letna Ljubljančanka je multimedia specialistka. Živi po načelu: Ne čakaj na pravi trenutek, izberi trenutek in naredi ga popolnega.

"Zame je sanjski tisti moški, ki je pozoren, prijazen in zvest. Rada imam, da je nasmejan zgovoren in poln energije. Da ceni malenkosti in zna uživati v vsakem trenutku, tudi v tistih malih. Od partnerja pričakujem, da mi bo zvest in naklonjen. Želim si ljubeznivega in pozornega partnerja, ki me bo znal nasmejati, me podpirati pri odločitvah in me razvajati z malenkostmi, tudi ko ne gre za obletnico ali rojstni dan. Zelo pomembno pa je, da me sprejme točno tako, kakršna sem, in me ne želi spreminjati.

Všeč so mi moški, ki so visoki, rjavolasi z bradico in imajo modre oči. Tetovaže pa so še dodaten plus."

POP TV
Anja Rijavec