Zanimivosti

V Slovenijo prihaja Dino Petrič!

Alenka Sivka
16. 5. 2022, 10.54
Posodobljeno: 16. 5. 2022, 11.18
Deli članek:

Dino Petrič je kljub mladosti, star je rosnih 28 let, zelo odrasel in zrel fant. Z rodnega Hvara je odšel, ker je vedel, da zanj kot glasbenika tam ne bo kruha. Zapustil je ljubečo družino in se naselil v Zagrebu, kjer je takšen kot je, prijazen in odprt, našel mnogo prijateljev, glasbenih in neglasbenih. Danes je v Zagrebu tako rekoč doma, čeprav je drugi dom našel tudi pri nas, v Sloveniji.

Radio Aktual
Dino Petrič

Oddaja Slovenija ima talent, kjer je prišel do finala, a nato na žalost zbolel, mu je odprla mnoga vrata in srca oboževalcev na stežaj. V Sloveniji ima tudi producenta, Raaya, zanj pravi, da je zahteven in profesionalen. Rad ima slovensko publiko, ki mu naklonjenost tudi vrača. Pred kratkim je bil jutranji gost radia Aktual, na domu pa je presenetil še mamo poslušalke, ki je želela svoji mami prirediti nepozabno presenečenje. Dino ima rad presenečenja, pravi, čeprav mu je negov bend za rojstni dan pripravil nekoliko čudno presenečenje: torto so mu zabrisali v obraz. A Dino je vse to dobro prenesel, ker je bil pač na svoj rojstni dan dobre volje.

Radio Aktual
Dino Petrič z Mojco in Ličnom

Dino bo z veseljem prišel nastopat na Aktualovo Roštiljado, najboljši žur na prostem, v petek, 27. maja, kjer bo poleg njega še ogromno glasnenikov, pa Petkova pumpa in Galama, pa čevapčiči, pa družabne igre, med katerimi ne sme manjkati mehanski bik. Se vidimo!!
Aktualova Roštiljada

V petek, 27. maja bo spet velika žurka, s čevapčiči, družabnimi igrami, glasbenimi gosti, Nedo Ukraden, Željkom Bebekom, Tilnom Lotričem, Natalijo Verboten, Dinom Petričem,  z Legendami v sestavi: Vili Resnik, Miki Vlahovič, Miran Rudan in Božidar Wolfand Wolf ter z Galamo in Petkovo pumpo. Od 17.h dalje na Avtosejmu, na Cesti dveh cesarjev, Ljubljana – Vič.Vstopnice so na voljo na eventim.si in na Petrolih. Več na rostiljada.si.

aktual
Dino Petrić