Zanimivosti

Zapeljiv korak v čudovitih vpadljivih barvah! Preverite, katere nianse so absolutni trend te pomladi!

Oglasno sporočilo
10. 5. 2022, 13.29
Posodobljeno: 10. 5. 2022, 13.29
Deli članek:

Vemo, odtenki črne se najbolj enostavno kombinirajo čisto z vsem, kljub temu pa bomo to pomlad navdušene nad čudovitim trendom močnih, vpadljivih barv, ki so preplavile vse modne piste.

Nianse zelene, rumene, rožnate in vijolični odtenki so tako privlačni, da se jim enostavno ne moremo upreti in so že sedaj prava modna zapoved in trend te sezone. Za vas smo poiskali najlepše modele čevljev v trendi barvah, ki jih boste z lahkoto kombinirale z vsem, kar že imate v svoji garderobi.

ELEGANTNA ZELENA – ZMAGOVALKA SEZONE

Navdušeni smo nad čudovitimi zelenimi odtenki, ki so preplavili vse modne hiše in jih lahko najdemo prav na vseh „statement“ kosih – v močni, smaragdno zeleni barvi, pa tudi pri modnih dodatkih in spomladanskih lahkotnih oblekicah ali krilih v malce bolj pastelnih niansah. V kolikor izberete za to pomlad kakšne izmed čevljev zelene barve, ki smo jih za vas poiskali v Deichmannu, zagotovo ne boste zgrešile. V Deichmannu lahko tako najdete modne supergice v odtenku zelene mete ali temnejših odtenkih barve olive, za bolj elegantne prilike lahko izbirate med slingback salonarji v čudovitih vpadljivih odtenkih, med katerimi je tudi enkratna zelena, krasna izbira za to pomlad pa bodo tudi udobni natikači v zanimivem kovinsko - zelenem odtenku.

NEUSTAVLJIVA BARVA CIKLAME

Tako ženstvena, zapeljiva in romantična – barva ciklame v vseh svojih odtenkih osvoji srce na prvi pogled. Zakaj ne bi svoje garderobe to pomlad osvežile z izborom čevljev v trendni ciklamni barvi in svoj vsakodnevni stajling napravile zanimivega in neskončno ženstvenega? Deichmann je pričakal vse ljubiteljice čevljev, ki bodo to sezono iskale prav barvo ciklame s čudovitim izborom slingback salonarjev, salonarjev z močnejšo, blok peto, pa tudi z najbolj udobnimi supergami vrhunskih športnih blagovnih znamk.

NEŽNA LILA – ROMANTIČNA OSVAJALKA

Niso samo močne, vpadljive barve tiste, ki so osvojile sezono – vse tiste, ki iščejo malo bolj nežni način, da v svojo garderobo in stajlinge vnesejo nekaj barv, je na voljo velik izbor obutve in modnih dodatkov v pastelni, lila barvi. Ti odtenki nas v mislih takoj prenesejo na široka polja sivke v Provansi in težje si bi lahko zamislili bolj romantično barvo za spomlad in poletje, ki prihaja.

Poleg slingback salonarjev, ki jih obožujemo, smo odkrili tudi številne športne copate in balerinke, s svojo popolno kombinacijo udobja in ženstvenosti so nas pa navdušile tudi platnene supergice v lila odtenku. V Deichmannu boste v trendni lila barvi lahko izbirale tudi med številnimi torbicami, ki bodo zaokrožile vsak stajling!

Pustite se zapeljati barvam in zakorakajte to sezono v trendnih odtenkih najlepših čevljev. Uživajte v pomladi, polni čudovitih barv in zasijte v novem, bleščečem stajlingu.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na , vabljene pa tudi v vse poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji.