Zanimivosti

Najboljši pisarniški stoli; za udobno sedenje v pisarni ali doma

Oglasno sporočilo
22. 3. 2022, 07.52
Posodobljeno: 28. 4. 2022, 10.19
Deli članek:

Zakaj sploh potrebujemo, kar se da, najboljši pisarniški stol?

Najboljši pisarniški stoli za učinkovito delo v pisarni ali od doma

Danes za računalnikom, tako v službi, kot tudi doma, preživimo kar 1/3 dneva. Dolgotrajno sedenje in nepravilna drža pa močno vplivata na naše zdravje in počutje. Zato je še toliko bolj pomembno, da si omislimo za nas najboljši pisarniški stol. Ta namreč ključno vpliva na kakovost našega dela v času, ki ga preživimo sede in na zdravje naše hrbtenice. V priznanem salonu pohištva Furnitura na vas čakajo vrhunski pisarniški stoli, ki vam bodo zagotovo precej olajšali delo za pisalno mizo.

Z le nekaj kliki do dobrega pisarniškega stola

Verjeli ali ne, svoj novi pisarniški stol lahko naročite kar takoj. V salonu pohištva Furnitura se namreč zavedajo, da je vaš čas dragocen, zato so eni redkih specializiranih spletnih trgovcev, ki svojo opremo za dom in pisarno prodajajo, kar preko spleta, ob podpori odlične, strokovno podkovane svetovalne ekipe.

Gre za novo stalnico, ki omogoča nakup za vas idealnega pohištva in opreme kar na daljavo, v udobju domačega naslanjača.

Brez zamudnih obiskov trgovin, boste pri Furnituri lahko na daljavo naročili tudi svoj novi najljubši pisarniški stol. Doma ali v pisarni pa ga boste lahko začeli uporabljati že v nekaj delovnih dneh.

Delo na daljavo in visoka kakovost po dostopnih cenah sta poglavitna razloga, da si vse več strank privošči ergonomski pisarniški stol tudi z namenom uporabe doma. Še zdaleč namreč ni vseeno, kje in kako sedite. Z izbiro kvalitetnega pisarniškega stola boste naredili kar največ za svoje dobro počutje, hvaležna pa vam bo tudi hrbtenica. Vaše zdravje ni samoumevno, zato dobro poskrbite zanj!

Za vas najboljši pisarniški stol lahko dobite v različnih barvah

Vrhunska podpora pri spletnem nakupovanju

Vsi pisarniški stoli v salonu pohištva Furnitura so narejeni iz najbolj vzdržljivihmaterialov in uporabnikom zagotavljajo najvišjo stopnjo udobja. Da boste kar najlažje izbrali tistega, ki se vam bo popolnoma prilegal, vam bodo svetovali njihovi strokovno podkovani svetovalci. Njihove glavne prednosti so namreč visoka odzivnost, redne akcijske ponudbe in kakovostno svetovanje ter učinkovita pomoč strankam pri nakupu opreme za dom in pisarno.

Lastnosti, ki jih imajo le najboljši pisarniški stoli

Pisarniški stoli, ki se ponašajo z najvišjo stopnjo kvalitete, morajo biti v prvi vrsti ergonomsko oblikovani. Le tako bo vaš delovni prostor dosegel najvišjo stopnjo funkcionalnosti, udobja in navsezadnje zdravega načina dela.

Ergonomski pisarniški stoli so izdelani tako, da upoštevajo vsa načela človeške anatomije. Le tako namreč lahko nudijo dovolj dobro oporo hrbtenici, ledvenemu delu in vratu. To so namreč deli telesa, ki ob sedenju najbolj trpijo, zato je glavni namen pisarniškega stola, da jih čim bolj razbremeni.

Ko izbirate za vas najboljši pisarniški stol, morate paziti, da le ta omogoča nastavitev višine sedenja. Višina stola mora biti prilagojena višini pisarniške mize in osebi, ki na njem sedi. In kako veste, da ste višino stola pravilno nastavili? Ko sedite, morajo biti noge v kolenih upognjene pod pravim kotom, stopala pa v celoti na tleh.

Najboljši ergonomski stoli omogočajo tudi nastavitev globine sedišča. Tako boste vedno sedeli v pravilni poziciji, ne preblizu in ne predaleč od roba stola.

Prav tako je priporočljivo, da izberete pisarniški stol, ki ima možnost nastavitve višine naslonjala za hrbet, saj boste tako lahko stol popolnoma prilagodili svoji višini in drži. Na tak način boste zagotovili najbolj optimalno oporo vašemu ledvenemu delu in poskrbeli za zdravje hrbtenice.

Čeprav se morda niti ne zdi, je naslonjalo za roke ravno tako, zelo pomemben element vašega pisarniškega ali “gaming” stola. To mora biti nastavljivo vsaj po višini. Najbolj dovršeni pisarniški stoli pa omogočajo njihovo nastavitev tudi po širini. Pravilna drža vaših rok namreč znatno sprosti ramenski obroč, kar prispeva k bolj pravilni drži. Le najboljši pisarniški stol, kakršnega boste našli tudi na tej povezavi, vam bo omogočil prijetno in zdravo opravljanje pisarniškega dela.

Za mnoge so moderni klasični ergonomski pisalni stoli še vedno najboljši pisarniški stoli

Dodatne prednosti za najbolj zahtevne

Zgoraj opisane lastnosti pa niso edine, ki odlikujejo najboljše pisarniške stole. Ti so, za kar najbolj udobno sedenje, opremljen tudi s tihimi koleščki in zračnim hrbtnim naslonom. Saj veste kako neprijetno je škripanje in drgnjenje koleščkov med premikanjem. Zato so se vodilni proizvajalci stolov, namenjenih uporabi v pisarni, odločili, da koleščka obložijo s kakovostno gumo iz umetne mase. Vaše premikanje bo tako popolnoma neslišno in nemoteče.

Ker boste na stolu po vsej verjetnosti sedeli tudi poleti, je smiselno izbrati takega, ki ima zračen naslon. Tako boste preprečili neprijetno potenje, zardevanje zaradi potnih madežev na srajci pa bo postalo preteklost.

Najboljši ergonomski pisarniški stoli pri Furnituri

Pisarniški stoli v katere se boste zaljubili

Na spletni strani salona pohištva Furnitura boste lahko izbirali med vrhunskimi modeli, klasičnih pisarniških, dovršenih direktorskih in prilagojenih računalniških in ergonomskih stolov.

Na voljo so vam pisarniški stoli najrazličnejših atraktivnih dizajnov, izdelani iz kakovostnih materialov inoplemeniteni s privlačnimi barvami. Tako lahko prav vsak najde stol, v katerega se bo zaljubil na prvi pogled.

Zakaj izbrati salon pohištva Furnitura?

Če si tudi vi pri delu želite sedeti na stolu, ki prihaja iz vrst same pisarniške smetane, potem je Furnitura pravi naslov za vas. So dvakratni dobitnik značke STL za najbolj zanesljivega trgovca (2014 in 2015), kar trikrat so bili izbrani za spletnega trgovca leta (2012, 2013, 2018). Stranke najbolj prepriča njihova izredno visoka ocena uporabniške izkušnje, garantirano najnižja cena, možnost vračila in brezplačna visoka strokovna svetovalna podpora na daljavo.

Zato ne spreglejte pestre Furniturine ponudbe kakovostnih in ergonomskih pisarniških stolov po najnižjih cenah. Sedenje za pisalno mizo bo končno postalo udobno, pisarniški stol pa vam bo, zahvaljujoč obstojnim materialom, dobro služil dolga leta.

Da boste zagotovo izbrali zase najboljši pisarniški stol pa se za brezplačno pomoč obrnite na svetovalce, ki so vam vedno na voljo. Kontaktirate jih lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca na spletni strani.

Njihovo ponudbo in vzorce materialov si lahko ogledate tudi v njihovem Showroom v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00.

Izberite zase najboljši pisarniški stol že danes.

Najboljši pisarniški stoli v akciji -48% Furnitura – salonpohistva.si