Obveznosti, ki polnijo naše urnike vse manj dopuščajo, da bi se hrani posvetili in uživali v zdravih ter polnovrednih obrokih. Žan Milosavljević, ki ga mnogi poznajo kot slovenskega Masterchefa, je s svojimi sledilci delil navdušenje nad nad hitrim in zdravim načinom priprave obrokov. Z Mi Smart Air Fryerjem je namreč naredil kosilo z lososom, bučkami in krompirjem v pičlih 20 minutah. Žan dodaja: »Ne samo, da je moderno oblikovan, tudi pameten je. Mi Smart Air Fryer 3.5L namreč glede na vrsto hrane, ki jo naložimo v cvrtnik, prepozna čas priprave. Ker ne potrebuje olja in deluje na različnih temperaturnih stopnjah, lahko v njem pripravimo celo paleto jedi.«


Najnovejši Mi Smart Air Fryer 3.5L je pameten kuhinjski aparat, ki podpira zdrav življenjski slog potrošnikov. Namesto običajnih načinov kuhanja na oljni osnovi Mi Smart Air Fryer 3.5L segreva hrano s kroženjem vročega zraka in s tem v veliki meri odpravlja potrebo po kuhanju z oljem. Ljubiteljem kuhanja Smart Air Fryer 3.5L nudi široko paleto temperaturnih nastavitev, ki segajo med 40° C in 200° C, zaradi česar je vsestranski ne samo za cvrtje, ampak tudi za odmrzovanje, peko in drugo.

FOTO 1_Kristijan Žontar

Nad cvrtnikom Mi Smart Air Fryer 3.5L pa je navdušen tudi Jani Jugovic, ki redno pripravlja obroke za svojo družino, zanimive in okusne recepte pa pogosto deli tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Jani je navdušen nad novimi tehnologijami, še posebej takrat, ko te postanejo del kuhanja.

Da bi sledili vsakemu sodobnemu življenjskemu slogu, Mi Smart Air Fryer 3.5L nudi tudi široko paleto pametnih funkcij. Uporabnikom omogoča načrtovanje priprave obrokov do 24 ur. Uporabniki lahko dostopajo do več kot 100 preprostih receptov prek priložene aplikacije Mi Home in daljinsko upravljajo napravo z glasom s pomočjo Googlovega pomočnika in Amazonove Alexe. Uporabniki lahko uživajo tudi v udobju takojšnjega ogleda procesa kuhanja prek zaslona OLED, ki prizakuje čas kuhanja in temperaturo.

FOTO 2

Prostor za kuhanje lahko povečates posebnim žarom. Optimalna prostornina 3,5 litra s kapaciteto kuhanja hrane za do 5 oseb v kombinaciji z žarom zagotavlja učinkovitejšo uporabo notranjega prostora cvrtnika. Tako lahko skuhate za več ljudi, ne da bi zavzeli dodaten prostor. Ko je kuhanje končano, je olje, filtrirano iz hrane, vidno na dnu košare,hrana pa ima okus kot da je bila ocvrta z oljem. Okusno in nemastno!

FOTO 3