Na Radiu Aktual je v prvem junijskem tednu potekala najbolj začinjena nagradna igra tega poletja, Moj partner, moj Maestro. Maestro je namreč s svojimi začimbami poskrbel, da se je na Aktualu kar iskrilo od vseh mešanic.

Aktualovci so svoje poslušalce postavili pred izziv: v nagradni igri Maestro so morali svoje boljše polovice opisati z eno od začimb. Je to meta? Kaj pa cimet? Morda sladka paprika?

DSC02695

Zmaga je na koncu pripadla Davidu iz Maribora, ki je svojo boljšo polovico Matejo na hudomušen in domiseln način opisal z začimbo čili.

In Davidu se niti sanjalo ni, da mu bo čili prinesel glavno nagrado nagradne igre Maestro, komplet za piknik Maestro.

Komplet so sestavljali vsi pripomočki, ki na pikniku ne smejo manjkati: žar na oglje Napoleon, piknik nahrbtnik s priborom za štiri osebe, badminton s tremi žogicami za tri igre ter paket začimb Maestro.

To pa še ni vse! Da je bil Davidov piknik resnično najbolje začinjen, sta poskrbela tudi Miran Rudan in Jure Ličen, ki sta prinesla najbolj začinjeno darilo tega poletja. Seveda se k takšnemu pikniku poda tudi najboljša glasba, zato sta na koncu David in Mateja skupaj z Miranom Rudanom zapela tudi refren pesmi Na nebo.

Maestro je tako poskrbel, da bo najbolj začinjen piknik Davidu in Mateji zagotovo ostal v spominu!