Zanimivosti

DOMAČO ROŠTILJADO ZAČINITE Z MEŠANICAMI ZAČIMB ZA ŽAR MAESTRO

Oglasno sporočilo
31. 5. 2021, 14.46
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 14.47
Deli članek:

S toplimi dnevi so pred nami tudi druženja na prostem, ob tem pa seveda obvezna odlična hrana z žara. Da bo vaša domača roštiljada do pikice popolna, vaše jedi začinite z začimbami Maestro!

Zagotovo ste se že kdaj udeležili piknika, kjer je imela hrana poseben, nepozaben okus. Ko ste vprašali kuharja, kako mu uspe narediti tako okusno ribo ali meso, pa je s skrivnostnim nasmehom na kratko odvrnil: začimbe.

Začimbe so poleg kakovostnih sestavin zagotovo najpomembnejša komponenta naše pojedine, saj hrani, ki jo pripravljamo, dodajo bogat okus. A pri primernem doziranju in izbiranju začimb je potrebnega kar nekaj znanja, zaradi česar na pikniku pogosto na mesu, ribah, krompirju in zelenjavi pristaneta le poper in sol, s katerima pač ne moremo zgrešiti.

Če ste se našli v zgornjem opisu, berite dalje. Da boste postali pravi žar mojster, poskrbi Maestro s svojimi začimbnimi mešanicami za žar! Mešanica začimb za žar Klasik bo poskrbela za odličen okus vseh vrst mesa na žaru, zaradi katerega bo vaša terasa postala kar stalna lokacija vaših druženj.

Tudi pri krompirju vam ni treba komplicirati – dodajte mu le mešanico začimb za žar Krompir in dovolite, da vam njegov odličen okus odpre nova obzorja, ki vsak obrok spremenijo v fantastično in vznemirljivo okusno avanturo.

Ribe na žaru veljajo za pravo specialiteto, a ker je lahko njihova priprava zelo zahtevna, se je marsikdo sploh ne loti. Na pomoč vam bo zato priskočila mešanica začimb za žar Riba, s katero lahko začinite bele ali modre, morske ali sladkovodne ribe. Ne glede na vrsto bo s svojimi naravnimi sestavinami iz rib potegnila tisto najboljše.

Če ste na piknik povabili koga, ki se v svoji prehrani izogiba mesu, ga navdušite z odlično začinjeno zelenjavo na žaru, ki bo šele z mešanico pravih začimb razvila tisti pravi, poln okus. Mešanica začimb za žar Zelenjava bo poskrbela, da tudi vegetarijanci z vašega piknika ne bodo odšli ravnodušni.