Zaposlite najmlajše

V prvi vrsti imamo tu seveda v mislih otroke. Zanje lahko na vašem pikniku letos organizirate različne aktivnosti, da se bodo res zabavali. Uporabite malo domišljije in pripravite lov na zaklad, s katerim boste zagotovo navdušili najmlajše. Lahko priredite tudi boj z vodnimi baloni ali pa skupaj izdelate papirnate leteče zmaje in nato tekmujete, čigav najdlje ostane v zraku.

Razdelite delo!

Če so vaši odrasli gostje polni energije in si želijo več kot le klepetati, lahko zanje pripravite različne skupinske igre, je na primer tekmovanje v vlečenju vrvi, če pa bi radi dogajanje obrnili sebi v prid, pa lahko priredite tekmovanje v hitrostnem čiščenju zelenjave ali lupljenju krompirja, tekmovanje za najlepše oblikovan čevapčič, največ narezanega paradižnika … Poleg tega, da boste združili prijetno s koristnim, je zagotovljena tudi obilica smeha!

Določite dežurnega fotografa

Pikniki so kot nalašč za to, da ujamemo lepe spomine na druženje s svojimi najljubšimi. Zagotovo se bo v vaši družbi našel vsaj en zagrizen fotograf, ki mu lahko dodelite posebno nalogo – fotografiranje. Če je med vami kakšen lastnik polaroidnega fotoaparata, pa še toliko bolje, saj bo lahko vsak gost s seboj odnesel svoj najljubši spomin.

Da bo vaš piknik res nepozaben, vas v Lidlu vso sezono čaka odlična žar ponudba. Pobrskajte za aktualnimi izdelki in priredite piknik, o katerem bodo vaši gostje govorili še mesece!