Zanimivosti

ŽAR ZDRUŽUJE!

Oglasno sporočilo
2. 6. 2021, 15.41
Posodobljeno: 2. 6. 2021, 15.41
Deli članek:

Po deževnem maju se poslavljamo od sivih dni in se že veselimo prihajajočih, ko se bomo v dobri družbi ob žaru nastavljali sončnim žarkom. Naj si vaše gostje letos poleg dobre hrane in pijače zapomnijo tudi po dobrem druženju! Da se boste na vaših roštiljadah še bolj zabavali, vam predstavljamo nekaj predlogov za popestritev dogajanja.

Zaposlite najmlajše

V prvi vrsti imamo tu seveda v mislih otroke. Zanje lahko na vašem pikniku letos organizirate različne aktivnosti, da se bodo res zabavali. Uporabite malo domišljije in pripravite lov na zaklad, s katerim boste zagotovo navdušili najmlajše. Lahko priredite tudi boj z vodnimi baloni ali pa skupaj izdelate papirnate leteče zmaje in nato tekmujete, čigav najdlje ostane v zraku.

Razdelite delo!

Če so vaši odrasli gostje polni energije in si želijo več kot le klepetati, lahko zanje pripravite različne skupinske igre, je na primer tekmovanje v vlečenju vrvi, če pa bi radi dogajanje obrnili sebi v prid, pa lahko priredite tekmovanje v hitrostnem čiščenju zelenjave ali lupljenju krompirja, tekmovanje za najlepše oblikovan čevapčič, največ narezanega paradižnika … Poleg tega, da boste združili prijetno s koristnim, je zagotovljena tudi obilica smeha!

Določite dežurnega fotografa

Pikniki so kot nalašč za to, da ujamemo lepe spomine na druženje s svojimi najljubšimi. Zagotovo se bo v vaši družbi našel vsaj en zagrizen fotograf, ki mu lahko dodelite posebno nalogo – fotografiranje. Če je med vami kakšen lastnik polaroidnega fotoaparata, pa še toliko bolje, saj bo lahko vsak gost s seboj odnesel svoj najljubši spomin.

Da bo vaš piknik res nepozaben, vas v Lidlu vso sezono čaka odlična žar ponudba. Pobrskajte za aktualnimi izdelki in priredite piknik, o katerem bodo vaši gostje govorili še mesece!