Zanimivosti

V ALEJI odprte vse trgovine!

Oglasno sporočilo
21. 12. 2020, 14.31
Posodobljeno: 21. 12. 2020, 14.39
Deli članek:

V najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji ALEJA bodo od jutri, torej od sobote, 19. decembra, odprte vse trgovine, dovoljene skladno s sprostitvenimi ukrepi vlade.

ALEJA obratuje od ponedeljka do sobote od 7.00 do 20.45. Megamarket Interspar in Müller se odpreta že ob 7. uri, ostale prodajalne pa ob 8. uri.

Že ta torek se je skladno s sprostitvijo nekaterih protikoronskih ukrepov vlade odprlo veliko trgovin, z jutrišnjim dnem pa svoja vrata odpirajo še: Big Bang, telekomunikacijski operaterji Telekom Slovenije, A1 in T-2, Zlatarna Celje, Slowatch, Sten Time, Vitapur, Mladinska knjiga, 1001 dar in številne druge prodajalne.

Možen je tudi prevzem hrane in pijače pri nekaterih gostinskih ponudnikih. ALEJA je sicer odprta skoraj v celoti, vse podrobnejše informacije o posameznikih trgovinah in gostinskih ponudnikih ter njihovem delovnem času pa najdete na spletni strani www.aleja.si.

Sicer pa lahko za praznike podarite zelo priročno darilo – darilne bone Desetak, ki jih lahko enostavno naročite preko spleta, prevzamete pa jih lahko tudi na info točki ALEJE. Veljajo pet let v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih.

V ALEJI sta v tem času varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev še vedno na prvem mestu. Visoki higienski standardi med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev. Velik poudarek dajemo varnosti obiskovalcev, red pa vzdržujemo tudi s povečanim številom osebja, zato da našim obiskovalcem omogočamo varne in prijetne nakupe. Prijazno vabimo vse k nakupu prazničnih daril v ALEJI. Da bo praznično nakupovanje varno, prijazno tudi prosimo vse obiskovalce, da se striktno držijo vseh predpisanih ukrepov.

Vabljeni v pravljično okrašeno ALEJO s številnimi prazničnimi lučkami, veličastnimi lestenci in dekorativnimi kroglami. Na ALEJI SKY pa lahko uživate od pogledu različnih, estetsko oblikovanih likov.