Zanimivosti

NADGRAJENE FUNKCIONALNOSTI IN BREZČASEN SLOG NOVE URE HUAWEI WATCH GT 2 PRO

Oglasno sporočilo
25. 9. 2020, 18.16
Posodobljeno: 25. 9. 2020, 18.16
Deli članek:

Nova ura Huawei Watch GT 2 Pro je najbolj celovita ura v seriji ur tega proizvajalca in prinaša številne nadgradnje njenih predhodnikov. Narejena je za tiste, ki želijo v svoj vsakdan vnesti tehnologijo za profesionalno izkušnjo pri zunanjih aktivnostih.

NADGRAJENE FUNKCIONALNOSTI IN BREZČASEN SLOG NOVE URE HUAWEI WATCH GT 2 PRO.

Naprava bo uporabnikom z inovativnimi funkcionalnostmi pomagala optimizirati njihovo športno rutino ter jim pomagala spremljati različne kazalnike počutja tako med vadbo kot tudi pri drugih vsakodnevnih aktivnostih. Poleg tega se ura ponaša z do 2-tedensko življenjsko dobo baterije, pametnim prihrankom energije in možnostjo brezžičnega polnjenja. Ura Huawei Watch GT Pro 2 bo tako postala vaš nepogrešljiv življenjski sopotnik, ki vam bo pomagal ustvariti najboljšo verzijo samih sebe.

V dizajnu združena učinkovitost in izjemen izgled

Novo uro Huawei Watch GT 2 Pro odlikuje izjemno dovršen dizajn. Njeno ogrodje je iz titana, ki ga odlikuje izjemna temperaturna in mehanska vzdržnost, hkrati pa je lahek in odporen na rjo. Titan da uri prefinjen izgled in dodatno plast zaščite. Sprednji del ure je prekrit z vzdržnim safirskim steklom, ki se ponaša z izjemno trdoto, kar uro ščiti pred praskami. Njena hrbtna stran pa je narejena iz mehke keramike, ki ji doda še eleganten sijaj. Ura Huawei Watch GT 2 Pro se izvrstno prilega uporabnikovemu zapestju in je zelo udobna, hkrati pa se ob nošnji ne premika in ne zdrsa, kar zagotavlja natančno merjenje srčnega utripa.

Lažje načrtujte potek svoje vadbe

Ura Huawei Watch GT 2 Pro uporabniku zagotavlja mnoge funkcionalnosti za izboljšanje in spremljanje njegovega počutja. Ena izmed njih je funkcija spremljanja ravni kisika v krvi, ki je zelo uporabna predvsem pri aktivnostih, ki jih izvajamo na visoki nadmorski višini, saj se takrat raven kisika v krvi pogosto zniža. Če postane nasičenost kisika v krvi prenizka (pod 90 odstotki), si moramo vzeti odmor oziroma na drug način dodati kisik v telo. Ura Huawei Watch GT 2 Pro je zato opremljena z detektorjem ravni kisika v krvi, da uporabniku pomaga razumeti trenutno obremenitev telesa in lahko zato lažje načrtuje svoje odmore med vadbo. Funkcionalnost tako pripomore k varni in brezskrbni vadbi ter uporabnika opremi z informacijami, ki so še posebej uporabne pri ekstremnih športih, kot je alpinizem.

Izboljšajte kvaliteto vašega spanja

Huawei Watch GT 2 Pro ura uporablja napredno tehnologijo, ki olajša in izboljšuje učinkovitost spremljanja uporabnikovega spanja. Funkcija TruSleep TM 2.0 je po štirih letih razvoja, raziskav in optimizacij najbolj napredna tehnologija za spremljanje spanja v industriji. Funkcija lahko meri faze spanja, srčni utrip med spanjem v realnem času, dihanje med spanjem ter analizira kvaliteto spanja, brez da bi pri spanju motila uporabnika. Hkrati pa uporabnikom nudi več kot 200 personaliziranih nasvetov za izboljšanje kvalitete spanja.

Izognite se nepotrebnemu stresu

Huawei Watch GT 2 Pro s svojo tehnologijo Huawei TruRelaxTM zagotavlja 24/7 spremljanje stresa in tako pazi na uporabnikovo mentalno zdravje. Uporabniku s tem omogoča, da se prilagodi okoliščinam in se sprosti s pomočjo dihalnih vaj, ki lahko pomagajo pri preprečevanju stresa in prispevajo k pozitivnemu pogledu na svet.

NADGRAJENE FUNKCIONALNOSTI IN BREZČASEN SLOG NOVE URE HUAWEI WATCH GT 2 PRO.