Zanimivosti

VENUM PC....OSREDOTOČEN NA GAMING IZDELKE

Oglasno sporočilo
2. 2. 2020, 14.26
Posodobljeno: 17. 8. 2020, 10.45
Deli članek:

Venum PC je spletna in fizična trgovina namenjena vsem, ki potrebujejo nov, rabljen ali obnovljen računalnik.

Venum PC
Msi_build

Naš cilj je ponuditi ugodne cene in hkrati kvalitetne izdelke. Najbolj se osredotočamo na Gaming izdelke kot so gaming računalniki, ter vse komponente, ki zajemajo spekter gaming. Pri nas je možno kupiti tudi rabljene namizne računalnike, rabljene prenosnike in tudi obnovljene, ki imajo daljšo garancijo. Vedno se povsem posvetimo kupcu in njegovim željam ter tako ponudimo najbolj primeren računalnik zanj.

Venum PC
Msi_build

Ponujamo vam :

-          Prodajo novih in rabljenih gaming računalnikov

-          Prodajo novih, rabljenih in obnovljenih namiznih računalnikov

-          Prodajo novih, rabljenih in obnovljenih prenosnih računalnikov

-          Prodajo računalniških komponent

-          Servis računalnikov in prenosnikov

-          Servis mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov

-          Pomoč na daljavo

-          Pomoč za starejše

-          Svetovanje pri nakupu računalniške opreme in nadgradnji obstoječe opreme

-          Namestitev programske in strojne opreme Windows in Linux

-          Vzdrževanje programske in strojne računalniške opreme

-          Odstranjevanje virusov, trojanskih konjev, črvov...

-          Namestitev protivirusnih programov

-          reševanje podatkov na trdih diskih, SSD pogonih in USB ključkih

Naša vizija je prodati kupcu nekaj kar lahko fizično vidi in preizkusi pred nakupom in podati informacije o določenih računalnikih ali komponentah, ter vam svetovati ali sploh potrebujete takšen računalnik kot ste sprva želeli. Vsak nakup je za nas pomemben in vsakemu nakupu računalnika se posvetimo toliko kot se vi posvetite nakupu novega avtomobila.

Venum PC
Msi_build

Svoje znanje vedno nadgrajujemo in obnavljamo zato lahko ponosno povemo, da znamo strankam strokovno svetovati ob nakupu smiselne izbire komponent pri sestavah za različne konfiguracije računalnikov kot npr. igranje iger, video-obdelavo, arhitekturno risanje, strojno zahtevna opravila ipd. Poleg tega imamo precejšnje znanje za različna vodna hlajenja računalnikov, zdravo navijanje računalniških komponent (pri tem lahko dosežemo do 30% boljši izkoristek obstoječe komponente), ter glavna naša značilnost je estetika oz. pregovor: ''manj je več'' v smislu lepotnih računalniških sistemov, ki se odlično hladijo in poleg tega izgledajo fantastično ter unikatno.

Venum PC
Msi_build

Našo ponudbo dnevno osvežujemo, tako cenovno kot z dodajanjem najnovejših artiklov na tržišču. Najboljši smo po optimizaciji in sestavi gaming računalnikov, tako rabljenih kot seveda novih in tukaj omejitev glede komponent praktično ni.

Najdete nas lahko v Planet Tuš Kranj, 1. nadstropje – poleg kinodvorane Cineplexx, kjer vas bomo z veseljem sprejeli in svetovali o nakupu. Oglejte si nekaj naših najboljših sistemov … slike portfolio mojih kompov z Venum pc podpisom!

Venum PC
Msi_build

Vljudno vabljeni