Zanimivosti

Ste za zdravo, okusno in hitro malico? Tole je rešitev!

P. S.
28. 4. 2020, 10.51
Deli članek:

Pivkine dobrote so pri roki natanko takrat, ko jih resnično potrebujete, za šolsko malico, nepozaben zmenek ali izlet s prijatelji! Zato si obliznite vse prste in si za malico privoščite tole!

Pivka
Okusen in kakovosten obrok si lahko privoščite v nekaj minutah.

Popolnoma brez slabe vesti!
Je tudi vas zagrabila manjša lakota? Ste na poti na daljši sprehod ali pa preprosto še nimate časa, da bi začeli pripravljati kosilo? Nič lažjega, čas je za slastno in okusno malico, s katero boste telesu dali zadostno količino hranil, saj med obroki ne bo stradalo. Zato bo malica z zadostnim energetskim vnosom poskrbela, da pri kosilu in večerji ne boste pojedli preveč.

In še namig: če boste izpuščali mesne obroke, obstaja velika verjetnost, da boste zaradi pomanjkanja beljakovin v času kosila in pred večerjo že zelo sestradani. Seveda je pomembno, da je naša malica tudi uravnovešena.

Malica mora biti pripravljena hitro, obenem pa mora biti tudi zdrava in zelo okusna.

Kako torej zagotoviti vse tri kriterije?

To ne pomeni, bi se morali ob tem odreči kakovosti. Ko sestavljate svoj naslednji hitri obrok, ki vas bo nasitil v času med zajtrkom in kosilom ali v obdobju med kosilom in večerjo, je pomembno, da poskušate vključiti čim več različnih hranil. 

PIVKA: PREVERJENO DOBER SENDVIČ
Slastna malica, ki jo lahko pripravite že doma in jo brezskrbno uživate tudi v službi ali na poti, je zagotovo sendvič! V polnozrnato štručko, polno vlaknin, položimo beljakovinsko bogate piščančje prsi, dodate nekaj rezin svežih kumar, na tanko narezano redkvico, list sveže zelene solate – in poskrbite za hranilen in okusen sendvič.

Pivka
Ko pripravljate sendvič, izberite narezek piščančjih prsi Pivka.

PIVKA NAMIG: Za lahek sendvič izberite piščančje prsi Pivka, ki so preverjenega porekla, praktično pakirane ter najboljša izbira prav za vso družino: imajo manj maščob, veliko beljakovin, še več okusa.

Kako izbrati ZDRAVO in OKUSNO?
Za sitost bodo zagotovo poskrbele beljakovine in zdrave maščobe, zato naj bo to eno od temeljnih vodil pri izbiri živil za malico. Seveda je dobro, da poskrbite za vlaknine, ki bodo blagodejno vplivale na prebavo, ter za vitamine in minerale. Če ste izbrali ogljikove hidrate, bodite pozorni na to, da imajo nizek glikemični indeks. Tako boste v krvi obdržali nizke ravni sladkorja.

#PIVKAMOMENT: je brez soje, glutena in ojačevalcev arome.


Pivka salame so odlične tudi brez kruha!
Očarajo nas narezane v narastkih, ko nadomestijo krompir v francoski solati, sočnost dodajo koruzni tortilji in one bite prigrizkih na kocki sira. So ideja za brezskrben družinski zajtrk, študentsko malico, inovativno kosilo ali romantično večerjo v dvoje.

Pivka
Katero boste izbrali danes?

Ne pozabite: le najboljše je dovolj dobro! Preverite tudi ostalo ponudbo salam Pivka.

Ste vedeli, da za vas skrbi slovensko podjetje Pivka, ki deluje že od leta 1959? Osrčje Pivke zaznamuje strast. Strast do ustvarjanja najboljših okusov. Desetletja uspešnega delovanja na trgu so podjetje Pivka perutninarstvo zaznamovala z izkušnjami, prepoznavnostjo in zaupanjem generacij uporabnikov. Velika izbira izdelkov in doživetij ter časovna omejitev posameznika še toliko bolj kličejo po pristnem občutku domačnosti. Tega se zaveda tudi edino specializirano slovensko perutninsko podjetje s kar tremi certifikati kakovosti, katerega zaveza je preprosta. Ohraniti izročila naših babic in napolniti kulinarične trenutke z dobrotami za vsako priložnost!

Pivka kljub svoji 60-letni tradiciji ohranja mladostnost, saj jo vodi misel, da lahko vse najboljše, kar nudi narava, še izboljša.


Oglasno sporočilo

Pivka
Pa vi? Veste, kaj je najboljše za vas?