Zanimivosti

Ne boste verjeli, kdo se vrača na slovensko glasbeno sceno ...

Oglasno sporočilo
8. 10. 2019, 10.49
Deli članek:

Radio Salomon in Dee Jay Time vas vračata v najlepše čase. Vračamo se v 90-ta in prelom tisočletja. S kom? Z originalno Deejay Time ekipo in največjimi zvezdami tistega časa - nekateri se bodo združili samo tisti večer. Kdaj? 30. oktobra 2019 v Areni Stožice!

Rene Knapič
Božični DeeJay Time: že 20 let obvezna sestavina veselega decembra.

Po več kot 25-ih letih se vrača najbolj nora, najbolj glasna in najbolj odmevna ekipa, ki jo zelo dobro poznate vsi tisti, ki ste v 90-ih in na prelomu tisočletja obiskovali najbolj nore zabave v Sloveniji. 

Če ste ob zapisanih besedah pomislili na ekipo DeeJay Time, vam moramo povedati, da imate velik razlog za veselje - vračajo se v originalni, nori zasedbi prav vsi štirje. Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ, DJ Jure in DJ Andy!

Kdaj, kako, zakaj? 

Originalna ekipa bo svoje moči ponovno združila ob posebni priložnosti. Letos veterane namreč čaka NAJVEČJI DeeJay Time dogodek doslej. Potekal bo 30. oktobra v Areni Stožice, s to Back In Time edicijo pa se bomo Slovenci pridružili retromaniji, ki trenutno vlada po svetu. To bo ne le največji DeeJay Time Back In Time, temveč tudi največji poklon 90-im letom in prelomu tisočletja v Sloveniji!

Facebook Deana Windischa
Dr. Silvano DJ, DJ Jure, Dean On The Mike in DJ Andy leta 1996.

''Naša letošnja zabava v Stožicah, s katero se poklanjamo 90-im letom in prelomu tisočletja, bo nekaj posebnega. Bo zahvala vsem tistim poslušalcem in obiskovalcem, ki nas spremljajo že 26 let. To je bilo prelepih 26 let povezanosti in posebnih trenutkov,'' poudari oče programa DeeJay Time, Dean Windisch in ob tem doda, da se jim bodo 30. oktobra 2019 v ljubljanski Areni Stožice, na odru V ŽIVO pridružila tudi največja imena tistega časa. 

Dali bomo ROKO V OGENJ za DEE JAY TIME! 

Za poseben poklon najlepšim časom bodo poskrbeli tudi glasbeniki, ki so po Deanovih besedah sinonim za pravo žurko. Po 25-ih letih v Slovenijo namreč prihaja ena in edina zasedba SCOOTER, ki bo obiskovalce v živo razvnemala s svojimi legendarnimi Maria (I Like It Loud), Nessaja, Hyper Hyper in še mnogimi drugimi. 

Poleg tujih zvezdnikov pa se bodo originalni zasedbi Dee Jay Time pridružila tudi največja imena slovenske glasbe, ki so zaznamovala tisti čas. Med drugim se v originalni zasedbi vrača tudi Karma!

Pripravljajo repertoar največjih in najglasnejših uspešnic tistega časa

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa. 

''Pridružila so se nam vsa tista imena, s katerimi smo v 90-ih in ob prelomu tisočletja ustvarjali nepozabne trenutke in to, da bomo znova zažurali skupaj je en velik privilegij. Obiskovalci pa bodo zagotovo prišli na svoj račun, saj ne bodo pogrešali ničesar, na nobeno pesem ne bomo pozabili,'' poudarja Dean, ki pravi, da bi zasedba lahko povabila še koga, saj presenečenj nikoli ni dovolj.

Pustimo se presenetiti ...

To je zadnji trenutek, da si vstopnice zagotovite po NAJNIŽJIH cenah, in sicer na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije in na Mynight.si!