Zanimivosti

FOTO in VIDEO: Po zraku so leteli tangice in modrčki

R.T.
20. 9. 2019, 07.27
Posodobljeno: 20. 9. 2019, 07.34
Deli članek:

Voditelja Anteninega zajtrka na Hitradio Antena, Jerica Zupan in Jean Frbežar, sta se »stlačila« v garderobo, kjer se je vnela vroča debata o tangicah in modrčkih.

Hitradio Antena
V garderobi je bilo tesno.

Kot je že v navadi za vsak drugi četrtek, je tudi tokrat ekipa posnela nov Gverilski cover z naslovom Rabim cunje. Gverilski coverji imajo na socialnih omrežjih že dobrih 12 milijonov ogledov.

Tokrat so priredili eno izmed največjih svetovnih uspešnic, pesem Bad guy od 17-letne Američanke Billie Eilish. »Najprej smo prišli do verzov, ki so nanesli na debato o tem, kako se tipična ženska znajde pred polno omaro in jamra, da nima ničesar za obleči. To je nekaj česar moški nikoli ne bomo razumeli. In tako je nastal cover, v katerem se najdejo tako ženske kot moški, seveda vsak na svoji strani,« je povedal Jean, Jerica pa je dodala: »Zdi se mi, da imamo vse ženske, posledično pa tudi moški, podobne težave. To so življenjski problemi.«

Hitradio Antena
Jerica Zupan z "življenjskimi problemi".

Videospot so snemali doma pri voditeljici Tayi Damjan in njenem možu, smučarskemu skakalcu Jerneju Damjanu. »Snemali smo več kot tri ure. Za Damjanove pa smo se odločili zato, ker ima Taya »walk in« omaro, to pomeni, da ima manjšo sobo s policami, ki ji služi kot domača garderoba. Bila je v službi, Jernej pa doma in izkazal se je za krasnega gostitelja, super smo se počutili,« sta povedala v en glas voditelja.

Kako pa sta se znašla med visokimi petkami, tangicami in modrčkih, pa si poglejte v videospotu.