Veseli druščini, ki so jo sestavljali Mojca Gornik, Grega Javornik, Aktualko, Vzajemko, mični Aktualovi hostesi in skupina Tequila, je ponovno uspelo narisati nešteto veselih nasmehov na obraze in podeliti ogromno toplih objemov!

Ekipa, ki je delila srečo
RA
Ekipa, ki je delila srečo

Najprej so poskrbeli za srečo in veselje najmlajših v vrtcu Pedenjped v Vevčah ter jih razveselili z bomboni in baloni. Člani skupine Tequila pa so otroke navdušili z igranjem v živo na kitaro in harmoniko, tako da kar ni bilo konca naštevanju otrok, katero pesmico bi še skupaj zapeli.

Skupina Tequila
RA
Skupina Tequila

Nato so se podali v Varstveno delovni center Tončke Hočevar, kjer so srečo razdelili med tiste, ki jo najbolj potrebujejo in so jih bili še posebej veseli – med vse varovance in zaposlene. Tam so razigrano Aktualovo ekipo tudi prijazno pogostili in jih obdarili z darilci, ki so jih izdelali varovanci VDC-ja.

Veseli varovanci VDC-ja Tončke Hočevar
RA
Veseli varovanci VDC-ja Tončke Hočevar

Srečo so naprej delili tudi v Domu starejših občanov Bežigrad, kjer se je zbrana druščina prav tako razveselila glasbe v živo in se je navdušeno pridružila prepevanju.

Zbrana druščina v Domu za ostarele Bežigrad
RA
Zbrana druščina v Domu za ostarele Bežigrad

Misijo osrečevanja so sklenili v Salomon cafeju v Cityparku, kjer je imela skupina Tequila tudi krajši nastop in med drugim so predstavili tudi svojo najnovejšo uspešnico »Vanilija«.

Skupina Tequila1
RA
Skupina Tequila

Aktualovci so po konačenem dogodku povedali, da se ponovno veselijo Aktualovega dneva sreče prihodnje leto, saj ga vedno spremljajo številni lepi občutki in ogromno sreče, ker kot pravijo »se sreča množi, ko se z drugimi deli!«

Grega Javornik se je preiskusil na harmoniki
RA
Grega Javornik se je preizkusil na harmoniki

Srečo pa je z Aktualovci delila tudi Vzajemna, ki je vodilni ponudnik zdravstvenih zavarovanj na domačem trgu in je že 20let predan svojim zavarovancem. S programom Varuh zdravja skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje: omogoča številne aktivnosti in ugodnosti s področja zdravja, športa, prostega časa in turizma.
Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja in potreb ter načina življenja posameznika.

Več na vzajemna.si

Vzajemna varuh zdravja
Vzajemna
Vzajemna varuh zdravja

Aktualov okvir sreče
RA
Aktualov okvir sreče