napoved

Horoskop za četrtek, 30. maja

W.Y.
30. 5. 2019, 06.39
Posodobljeno: 30. 5. 2019, 07.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Današnji dan bo v znamenju informacij in analiziranja. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni.

BIK
Dotaknite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Pogum lahko izkoristite na poslovnem področju, kjer vse skupaj nekoliko škripa.

DVOJČKA
Sprostil vas bo nežen pogovor, ki bo poudaril vašo umirjenost. Dan prinaša večjo potrebo po raziskovanju in rezanje s preteklostjo, ki vas močno obremenjuje.

RAK
Ključ do osebne sreče bo sproščen pogovor. Pridobili boste tudi informacije, katere vas bodo za kratek čas vznemirile. Nakazuje se vam tudi priložnost za razmislek.

LEV
Pogumno in predvsem drzno boste dosegali poslovne uspehe, ki jih ne bo malo. Prenesite nekaj zagona tudi na ljudi v vaši bližini. Športne aktivnosti vas bodo prebudile.

DEVICA
Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.

TEHTNICA
Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo čez čas v korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen.

ŠKORPIJON
V današnjem dnevu boste z vsemi silami branili tisto, kar že imate. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo.

STRELEC
Spremljala vas bo lahkotna energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili.

KOZOROG
Počutite se dobro in ostane le še ljubezensko področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal.

VODNAR
Danes boste imeli v večini situacij glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.

RIBI
Danes se vam bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni.