Svet križarjenj

1. Dobite največ za svoj denar.
Križarjenja spadajo med najugodnejše oblike potovanj! Cena namreč vključuje praktično vse, kar boste potrebovali, od obrokov, do zabave na krovu, bazenov in drugih storitev.
TOP izbira: 8 dnevno križarjenje po Jadranu vse do Aten in Santorinija s 5* ladjo MSC Magnifica že za 799 € na osebo! Obiskali boste kar 7 zanimivih krajev! Odhod 23. 6. 2019!

Krizarjenje krstarenje Atene MSC0707553_Destination_Mediterranean
Promocijski material
Atene

Krizarjenje_santorini_sonce
Promocijski material
Santorini, Grčija


2. Popolnoma se sprostite.
Vas zaboli glava, ko pomislite na načrtovanje dopusta? Avtomobil, potni stroški, apartma, hrana ... Vse to na križarjenju odpade! Od vkrcanja na krov naprej je poskrbljeno za vse! Lahko se odpravite na organizirane izlete ali pa preprosto ostanete ves dan na ladji, ki ponuja številne aktivnosti in prostore za sprostitev.
TOP izbira: 8 dnevno križarjenje, z razširjenim polnim penzionom, do najlepših plaž Ibize, Majorke in Sardinije v odličnem poletnem terminu samo 95 € na dan! Costa Fortuna odpluje 28. 6. 2019.

krizarjenje_ibiza_plaza
Promocijski material
Plaža na Ibizi

Krizarjenje_krstarenje_Palma_de_Mallorca_plaza_katedrala
Promocijski material
Palma de Mallorca


3. Ogledate si lahko najlepše kraje sveta na najboljši možen način.
Bi se presunljivih ledenih gora Aljaske ali čudovitih norveških Fjordov lahko dodobra naužili kako drugače kot z udobnega krova križarke? Nekatera doživetja so na križarjenju preprosto edinstvena!
TOP izbira: Ogled prelepih norveških fjordov s krova ene najmodernejših križark - MSC Meraviglia. Odhod že 28. 6. 2019. Vključeno tudi letalo, hotel in transferji! Z zagotovljenim slovenskim vodenjem sedaj samo 1140 €!

Krizarjenje_norveski_fjordi_msc
Promocijski material
Norveški Fjordi

Krizarjenje_norveski_fjordi_msc_Flaam_vasica
Promocijski material
Norveški fjordi


4. Lahko se odklopite.
Naše stranke, ki morajo biti zaradi službe vedno dosegljive, obožujejo križarjenja. Tudi šef mora razumeti, da ste sredi Baltskega morja nedosegljivi.
TOP izbira: Raziskovanje najzanimivejših baltskih prestolnic, vključno z ruskim St. Petersburgom, z ladjo MSC Meraviglia že od 1349 €. Vključeno tudi letalo, hotel, transferji In odlično slovensko vodenje!

Krizarjenje_St_Petersburg_baltske_prestolnice
Promocijski material
Baltske prestolnice - St. Petersburg

Izberite Svet križarjenj in v letošnjem poletju doživite več! Rezervirajte danes!

Svet križarjenj