Križarjenja

4 razlogi, zakaj morate med svoja naslednja potovanja NUJNO uvrstiti križarjenje!

Oglasno sporočilo
28. 5. 2019, 08.23
Posodobljeno: 28. 5. 2019, 08.26
Deli članek:

Ljudje se delimo v dve skupini. Na tiste, ki križarjenja obožujejo, in tiste, ki na njih še niso bili. V katero skupino spadate vi? Preberite 4 razloge, zakaj se ljudje radi odločajo za križarjenja in zakaj bodo všeč tudi vam.

Promocijski material
Svet križarjenj

1. Dobite največ za svoj denar.
Križarjenja spadajo med najugodnejše oblike potovanj! Cena namreč vključuje praktično vse, kar boste potrebovali, od obrokov, do zabave na krovu, bazenov in drugih storitev.
TOP izbira: 8 dnevno križarjenje po Jadranu vse do Aten in Santorinija s 5* ladjo MSC Magnifica že za 799 € na osebo! Obiskali boste kar 7 zanimivih krajev! Odhod 23. 6. 2019!

Promocijski material
Atene

Promocijski material
Santorini, Grčija


2. Popolnoma se sprostite.
Vas zaboli glava, ko pomislite na načrtovanje dopusta? Avtomobil, potni stroški, apartma, hrana ... Vse to na križarjenju odpade! Od vkrcanja na krov naprej je poskrbljeno za vse! Lahko se odpravite na organizirane izlete ali pa preprosto ostanete ves dan na ladji, ki ponuja številne aktivnosti in prostore za sprostitev.
TOP izbira: 8 dnevno križarjenje, z razširjenim polnim penzionom, do najlepših plaž Ibize, Majorke in Sardinije v odličnem poletnem terminu samo 95 € na dan! Costa Fortuna odpluje 28. 6. 2019.

Promocijski material
Plaža na Ibizi

Promocijski material
Palma de Mallorca


3. Ogledate si lahko najlepše kraje sveta na najboljši možen način.
Bi se presunljivih ledenih gora Aljaske ali čudovitih norveških Fjordov lahko dodobra naužili kako drugače kot z udobnega krova križarke? Nekatera doživetja so na križarjenju preprosto edinstvena!
TOP izbira: Ogled prelepih norveških fjordov s krova ene najmodernejših križark - MSC Meraviglia. Odhod že 28. 6. 2019. Vključeno tudi letalo, hotel in transferji! Z zagotovljenim slovenskim vodenjem sedaj samo 1140 €!

Promocijski material
Norveški Fjordi

Promocijski material
Norveški fjordi


4. Lahko se odklopite.
Naše stranke, ki morajo biti zaradi službe vedno dosegljive, obožujejo križarjenja. Tudi šef mora razumeti, da ste sredi Baltskega morja nedosegljivi.
TOP izbira: Raziskovanje najzanimivejših baltskih prestolnic, vključno z ruskim St. Petersburgom, z ladjo MSC Meraviglia že od 1349 €. Vključeno tudi letalo, hotel, transferji In odlično slovensko vodenje!

Promocijski material
Baltske prestolnice - St. Petersburg

Izberite Svet križarjenj in v letošnjem poletju doživite več! Rezervirajte danes!

Promocijski material
Svet križarjenj