Ustanovna člana skupine, Dare 'Rasta' Kaurič in Renato 'Reno' Čibej, sta danes že navsezgodaj obiskala Radio Salomon, s katerim skupino druži posebna vez: Dean on the Mike - ki si je mimogrede izmislil njihovo drugo ime 'idrijski matadorji' – in ekipa so sredi 90. let prebijajočo se pop-reggae skupino podprli z vrtenjem glasbe na radiih in diskotekah po vsej Sloveniji, s hitom Cela ulica nori so se prvič pojavili na tretji inštalaciji priljubljene serije Beli album, bili so ena najbolj prisotnih skupin v reviji Dee Jay Time, pa tudi gostje ikoničnih zabav Božični Dee Jay Time v dvorani Tivoli. Dare in Reno sta ob listanju starih revij in obujanju spominov opozorila tudi, da so bili takrat za slovensko glasbo in glasbenike odlični časi, saj so imeli veliko možnosti za nastopanje tudi na televiziji, česar danes skoraj več ni.

HALLOWEEN DJT BIT V STOŽICAH 

Kingstoni bodo 30. oktobra nastopili na doslej največjem glasbenem spektaklu z zvezdami 90. in 00. let v Sloveniji. Ekipa Dee Jay Time bo v originalni postavi (Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ, DJ Jure in DJ Andy) ob idrijskih matadorjih gostila ustvarjalce hitov, kot so Jan Plestenjak, 4Fun, Miran Rudan, Colonia, Flirrt, Karma, Dadi Daz, Mambo Kings ... prava poslastica pa bo 1-urni šov ikonične skupine Scooter v njihovi popolni odrski produkciji. Skratka spektakel, ki bo presegel legendarne zabave Božični Dee Jay Time v dvorani Tivoli.

Manj znano je, da so Kingston, na vrhuncu slave, ogrevali tudi ljubljanski nastop švicarskega zvezdnika DJ Boba: »Prav veliko se takrat nismo družili, smo se pa kasneje še enkrat ali dvakrat srečali v oddaji Stojana Auerja. V vlogi ogrevalcev koncerta smo se znašli, ker smo si delili založbo in na naših nastopih tudi igrali nekaj njegovih hitov. Ko so nam ponudili tisti špil, smo bili seveda takoj za, to je bilo še pred našo zmago na glavnem delu MMS-a, ko se nam je zares odprlo. Bobova glasba nam je bila bližja kot Scooter, ki so le bolj elektronski bend, a tudi te zabave se že zelo veselimo. Če se spomnimo energije in vseh tistih navijačev, ki so polnili žure Dee Jay Time v dvorani Tivoli, bodo doživeti nekaj takega v Stožicah zagotovo zanimivo, pa še kar nekaj prijateljev bomo srečali, ki so bili z nami na odru tudi v Tivoliju.«

Kingston sicer praznuje 25-letnico delovanja s turnejo, ki so jo poimenovali Cela ulica nori, na radie so že poslali svež megamix hitov Ko bo padal dež, Cela ulica nori, Plesati na soncu in Daj povej, daj povej, še pred desantom na Stožice pa bodo predstavili tudi kakšno svežo pesem.