Afirmacije in obilje

Najboljše afirmacije za doseganje finančnega obilja: preverite, koliko jih imate v sebi …

P.R.
7. 4. 2019, 18.36
Deli članek:

Afirmacije so izreki, ki so nam v pomoč pri oblikovanju miselnih vzorcev in s katerimi v življenje prikličemo to, po čemer hrepenimo.

Profimedia
Afirmacije so izreki, ki so nam v pomoč pri oblikovanju miselnih vzorcev.

Avtorica zapisa, Mateja Cvetko, bo predavala tudi na festivalu ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo 13. aprila 2019 v ljubljanskem hotelu Radisson Blu Plaza.

Vsi si želimo obilja – med drugim tudi financ, saj bomo prav z urejenimi financami dosegli stopničko višje in se rešili neprijetnih skrbi … Se tudi vi vse prepogosto sprašujete, kako boste plačali račune in s strahom ter tresočimi se rokami odpirate položnice? Ste vedeli, da če ves čas razmišljate o denarju in vam je ta celo v breme, to nikakor ne bo okrepilo njegovega pritoka, temveč ga bo kvečjemu zmanjšalo? Namesto da bi prejeli več denarja, bo ta odtekal z vašega bančnega računa.

»Denar priteka k meni, pa če to pričakujem ali ne.«

Pomemben je vaš odnos do denarja – tisti, ki se vsakodnevno borite proti revščini in se trudite, da bi končno »prilezli« na zeleno vejo, v resnici ne razmišljate o tem, kako bi denar dobili, ampak kako bi ga porabili! Ko o tem stalno razmišljate, se bo to tudi začelo dogajati! 

Afirmacije ponovite večkrat na dan in ob tem začutite, kako se vam magnetna privlačnost zbere v predelu popka.

»Vesel/-a sem vsakega daru, ki mi ga prinaša usoda.«

Ko se zares odprete energijam in se potrudite, pride ta energija nazaj, v obliki denarja. Ko boste v sebi zares začutili to svojo lastno vrednost, jo boste lahko tudi izrazili. Pri tem vam bodo pomagale afirmacije, zapisane v besedilu – ponavljajte jih, se jim prepustite in kmalu boste začutili magnetno privlačnost, ki bo s sabo prinesla tudi denar.