Zanimivosti

Natalija Verboten: »To je krema, na katero prisegam že 3 leta«

Oglasno sporočilo
22. 3. 2019, 10.58
Posodobljeno: 22. 3. 2019, 11.28
Deli članek:

Simpatična pevka, žena in mama 2 otrok je konec minulega leta upihnila že 42. svečko na torti, čeprav bi ji prej pripisali vsaj 10 let manj. Se tudi vi strinjate, da je vsako leto videti bolje?

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten razkriva svojo skrivnost do popolne kože.

Natalija Verboten je razkrila, kako skrbi za svojo kožo:

»Imam izredno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D Hyaluron, sem prenehala preizkušati druge, saj izredno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa znajo kožo precej razdražiti. Kremo 4D Hyaluron hitro nanesem, se lepo razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 42. še vedno čvrsta, elastična ter sijoča.«

Seveda pa svoj videz poleg kreme 4D Hyaluron, ki ji je zvesta že tretje leto, ohranja tudi z zdravim načinom življenja, kar pomeni, da skrbi za uravnoteženo prehrano, ne kadi in ne pije alkohola, za fitnes pa poskrbita kar njena 2 sinova, ob katerih nikoli ni dolgčas. Natalija nam je tudi zaupala, da pije veliko vode, ki prav tako hidrira našo kožo na obrazu, ki je še posebej v zimskih dneh zaradi menjavanja toplega in suhega zraka nagnjena k izsušitvi.

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten si svoje lepotne rutine ne predstavlja več brez izdelkov Lux-Factor!

Zakaj je Natalijina najljubša krema tako učinkovita?

Idealna kombinacija dragocene hialuronske kisline evropskega porekla in senzacionalne formule proti gubicam zavira prehitro staranje kože in jo globoko navlaži. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože tako, da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni »botoks« učinek in mladosten videz kože. Krema 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža ob redni uporabi zasije v boljšem tonusu.

Zakaj izbrati kremo s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, s staranjem pa njena količina upada, kar se kaže v suhosti in neelastičnosti kože, občutku zategnjenosti ter pojavu gub in izraznih črt.

Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode ta hip velja za eno najbolj priljubljenih sestavin v kozmetični industriji, njeno delovanje pa spodbuja tudi sintezo kolagena.

Hialuronska kislina z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo opazno napne in zmanjša hrapavost ter zapolni gubice, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja. Ob redni uporabi je koža bolj čvrsta in mladostna.

Oglasno sporočilo
Lux-Factor 4D Hyaluron krema - odlična alternativa posegom, za odpravljanje gubic!

Preizkusite najboljšo kremo proti gubicam tudi vi!

Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

Vas je strah, da ne bi opazili rezultatov?

Krema 4D Hyaluron je sicer primerna za vse tipe kože, med zadovoljnimi uporabnicami pa je že več kot 20 tisoč Slovenk, a kljub temu vam znamka Lux-Factor Cosmetics nudi tudi 30-dnevno garancijo. To pomeni, da lahko kremo v roku 30 dni od prejetja paketa vrnete, v kolikor vam iz katerega koli razloga ne bi odgovarjala, in se vam vrne denar.