Zanimivosti

Natalija Verboten dokazuje, da so leta samo številka

Oglasno sporočilo
12. 11. 2018, 09.25
Posodobljeno: 13. 11. 2018, 08.18
Deli članek:

Gotovo tudi vas zanima, katero dnevno kremo uporablja simpatična Natalija Verboten, ki je vsako leto videti bolje.

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten razkriva svojo skrivnost do popolne kože.

Priljubljena pevka, ki bo kmalu praznovala že 42. rojstni dan, nam je zaupala, da že tretje leto zapored prisega na intenzivno pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron.

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten si svoje lepotne rutine ne predstavlja več brez izdelkov Lux-Factor!

Natalija Verboten:
»Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za make up, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zaradi kreme Lux-Factor, ki sem ji zvesta že več kot dve leti, to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna.«

Kako deluje krema Lux-Factor 4D Hyaluron?
Krema proti gubicam 4D Hyaluron vsebuje izredno dragoceno hialuronsko kislino, ki je trenutno najbolj priljubljena sestavina v kozmetični industriji. Zakaj? Nase lahko namreč veže velike količine vode in tako kožo tudi globoko navlaži, prav tako pa spodbuja tvorjenje kolagena in prispeva k boljši regeneraciji. In rezultat? Navlažena in sijoča koža!

Oglasno sporočilo
Navlažena in sijoča koža

Trenutno najbolj zaželena krema Lux-Factor 4D Hyaluron prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Krema, ki z rezultati postreže že po dveh tednih redne uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

Bi Natalijino najljubšo kremo želeli preizkusiti tudi vi?
Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.