Preproste vaje

Jasnovidnost si lahko okrepimo čisto sami

T.P.
13. 10. 2018, 19.00
Deli članek:

Vsi ljudje se rodimo s parapsihološkimi sposobnostmi, ki se tekom življenja izgubijo. Vendar pa si jih z rednimi vajami lahko povrnemo in jih celo okrepimo.

PS
Vsak lahko z vajami doseže jasnovidnost, saj smo jo že s seboj prinesli na svet.

Ni človeka, ki ne bi kdaj pomislil na nekoga, ki ga že dolgo ni videl ali slišal, že čez nekaj minut pa se mu je ta oseba oglasila po telefonu ali jo je srečal.
Mnogi starši lahko občutijo, kadar je njihov otrok v nevarnosti. Tudi dvojčki občutijo oziroma zaslutijo težave drug drugega. Gre za parapsihološki fenomen, povezan z nadčutnim zaznavanjem, kar pomeni, da človek prejema informacije, ki niso omejene s prostorom in časom. Jasnovidni ljudje imajo izjemno ekstrasenzibilno percepcijo (ESP) in jim je ta dar položen v zibko. Znanstveniki pa trdijo, da ima vsak od nas razvito ESP in da je z vajami mogoče povečati tovrstne psihične sposobnosti.

Morda bo sprva šlo pri krepitvi ESP malce težje, a vztrajnost bo zagotovo obrodila sadove.

PRISLUŠKOVANJE

Prvi korak v krepitvi ESP je prisluškovanje notranjemu glasu. Za začetek, čim zaslutite nekaj, zadržite ta občutek oziroma misel in jo analizirajte.
V prvem mesecu se potrudite to početi vsaj trikrat na dan, da se vam program vtisne v podzavest. Po določenem času vam ne bo več treba zavestno loviti takšnih misli, saj bodo prišle same, avtomatično, in vi se boste zavedali, da niso le plod vaše domišljije.

PS
Kristalno nihalo v barvi čaker.
PREPROSTO

Lahko pa si krepite jasnovidnost tudi na drugačen način – s kristalnim nihalom v barvah čaker! Zaupajte svoji intuiciji in s pomočjo nihala boste prišli do pravih odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo. Kupite ga lahko v trgovini duhovnega portala www.petisvet.si ali ga naročite na brezplačni telefonski številki 080 6116.

NE ODNEHAJTE

Tudi pianist dela z glasbenim darom, a če ne vadi, nikdar ne bo postal virtuoz. Enako je s to mentalno tehniko, vendar se morate zavedati, da ne boste takoj dosegli rezultatov. Četudi vam bo volja uplahnila, ne obupajte.

Pomembno je, da si vsak dan vzamete nekaj minut zase in da vas v tem času nihče ne moti. Udobno se namestite, zavrtite si sproščujočo glasbo in zamižite: predstavljajte si, da ste na cvetočem travniku, poskusite zaznati podrobnosti: barvo cvetja, zibajoče krošnje dreves, ptičice …

Prvih deset dni si predstavljajte samo to sceno. Počasi se vam bodo spontano začele pojavljati nove misli in slike, vi pa jih samo analizirajte. Vadite v vsakodnevnih situacijah, na primer: ko vam zazvoni telefon, se ne oglasite takoj, niti ne glejte, čigavo ime se je izpisalo na ekranu, temveč poskušajte ugotoviti, kdo vas kliče.

ANALIZIRAJTE

Po mesecu dni preidite na naslednji korak. Opazujte prijatelje in poskušajte zaznati, kako so razpoloženi. Svoje ESP-moči preverite tako, da jih po tihi analizi v sebi vprašate, kako se počutijo. Po tej lekciji začnite opazovati kolege, šefe …

Ko vidite, da vam nekdo od njih prihaja naproti, poskušajte ugotoviti, o čem želi govoriti z vami. V tem obdobju uvedite še dodatne treninge: vsak dan napišite v zvezek tri dogodke, za katere mislite, da se bodo zgodili v naslednjih 24 urah.

Zaprite oči, globoko vdihnite, sprostite se in dovolite mislim, da te dogodke predvidijo. To ne smejo biti vaši načrti, temveč nekaj, za kar čutite, da se bo zgodilo. Lahko se bo zgodilo vam osebno, drugim, družbi, državi … Če vam skozi glavo drvi nešteto misli, nikar ne skrbite, da ne boste prepoznali tistih, ki napovedujejo prihodnost, saj jih bodo pospremili posebni občutki. Ko se dogodek, ki ste ga predvideli, zgodi, naredite ob njem kljukico.

Morda bo sprva šlo pri krepitvi ESP malce težje, a vztrajnost bo zagotovo obrodila sadove. Kadar vam nekdo pozvoni na vratih, preden odprete, poskušajte uganiti, kdo stoji za njimi.

NA PRAVI POTI?

To vprašanje muči vsakega praktikanta. Vendar razloga za skrb ni: po nekaj mesecih vztrajne vadbe in vodenja dnevnika boste celo sami presenečeni, ko boste ugotovili, koliko dogodkov ste pravilno predvideli.

Jasnovidnost je individualna stvar, saj ima vsak od nas svoj sprožilec, zato se ni treba naslanjati na tuje izkušnje. Zapomnite si, naključij ni, saj se največ stvari dogaja po nekakšnem »božjem načrtu«, mi pa jih lahko zaznamo vnaprej, če razvijemo ESP-dar.

POZORNOST

PS
Potrudite se opaziti čim več podrobnosti v svojem vsakdanu.

Potrudite se opaziti čim več podrobnosti v svojem vsakdanu. Posebno bodite pozorni na to, kako se počutite, ko vam »prileti« kakšna nenadna misel. Se razveselite, razžalostite, vznemirite? Kasneje vam bo to pomagalo prepoznati trenutek, ko gre za pogled v prihodnost. Ob vsaki novi informaciji, ki vas bo prešinila, boste z gotovostjo vedeli, da je prava.

Sčasoma se boste izostrili v prepoznavanju teh občutkov in se boste znali odzvati na vse. Bolj ko se jim prepustite, jasnejši in pogostejši bosta vaši telepatija in jasnovidnost.