Prvi teden v oktobru je sedem avtobusov Veseljakov odpotovalo na počitnice z voditelji radia Veseljak in Relaxom. Zdaj že lahko rečemo, da je bil težko pričakovan oddih nepozaben. Pet dni veselja, veseljačenja in uživanja na otoku Korčula je minilo kot bi trenil, saj se je ves čas dogajalo. Dnevi so minili ob petju, igranju, plesu, z izleti in humorjem. Na izlet z Relaxom in Radiem Veseljak se je letos odpravilo kar sedem avtobusov veseljakov.

Avtobus
Radio Veseljak
Tudi šoferji so postali del razigrane skupine, z njimi so peli, plesali in seveda poskrbeli za udobje in varnost na dolgi poti.

Trajekt Simon Golobič, Denis Kregar in Ajda Mlakar
Radio Veseljak
Veselje na trajektu so Veseljaki delili z vsemi potniki. Tri ure plovbe je minilo kot bi mignil.

Večerna zabava
Radio Veseljak
Že prvi večer je bila zabava nepozabna, veseljaki pa neutrudni.

Skupina Avantura Karmen, Jože z Janjo
Radio Veseljak
Vsak večer sta za glasbo skrbela Karmen in Jože, sicer del spremljevalne skupine Tanje Žagar. Z njima je zapela tudi Janja Ulaga.

Morje je bilo prijetno mirno in primerno za kopanje.
Radio Veseljak
Pravijo, da se sonce smeje kadar potujejo Veseljaki in tokrat se je to izkazalo v celoti. Temperatura zraka in morja je bila primerna celo za kopanje.

Srečno do naslednjega leta so si rekli na koncu poti, si stisnili dlani, se objemali in ob slovesu potočili tudi kakšno solzo. Iskrena hvala vsem, ki so prispevali k dobremu vzdušju na tem nepozabnem potovanju.