Zanimivosti

Ekipa Skaze z avtodomom po Sloveniji – od sončnega vzhoda do zahoda

Oglasno sporočilo
1. 3. 2018, 10.18
Posodobljeno: 7. 6. 2018, 10.23
Deli članek:

Bližje svojim kupcem, sledilcem, privržencem – boljši so medsebojni odnosi, bolj temeljito je razumevanje blagovne znamke in večja je medsebojna naklonjenost. To je ključ tržnega uspeha prožnih in prilagodljivih podjetij, ki delujejo na področju maloprodaje izdelkov za široki trg.

Tudi zato se marketing ekipa podjetja Skaza  jutri, 7. junija, odpravlja na pot po Sloveniji, da pozdravi svoje obstoječe kupce, spozna nove, jim predstavi vse prednosti svojih izdelkov, prepriča in še več. Na pot se odpravljajo z avtodomom, enem od simbolov življenja v naravi, na prostem, zunaj domačih zidov. Znano je namreč, da so izdelki podjetja Skaza namenjeni predvsem doživetjem v naravi.

Izdelčne znamke podjetja Skaza, Pick&Go, Contessa, Viva in ostale, so narejene iz naravi in človeku prijaznih materialov. So dizajnersko dovršene, celovite linije, barvite, trpežne in lahke. Z njimi bo življenje na poti, v kampu, ob jezeru ali pa na domači terasi, na pikniku, ob razvajanju na glampingu, kjerkoli, enostavnejše. Predvsem pa še lepše.

Ekipa bo obiskala Slovenijo od sončnega vzhoda, do zahoda. Začeli bodo v Mariboru ob 7h zjutraj, nato pa se zaustavili še v Celju, Ljubljani, Iškem vintgarju, Cerkniškem jezeru, Rakovem Škocjanu, Škocjanu, Lipici, Socerbu, Strunjanu, Sečovljah, nato pa nazaj do Ljubljane, preko Celja do Maribora, kjer jih pričakujejo malo po polnoči.

Na poti bodo odkrivali lokacije, ki jih je vredno obiskati. Zato vabijo sledilce, da jih spremljajo na Facebook profilu, saj lahko dobijo zabavno idejo, kaj je moč videti v enem dnevu, kaj se na poti lahko okusnega pripravi za obrok, kaj vse se uporabi pripraviš, koristno uporabiš in predvsem poskrbiš za lepo in čisto okolje!

Spremljajte jih v živo in si s tem zagotovite tudi eksluzivne »roadtrip« popuste in nagrade.

Več na Facebook profilu; Skaza Exceeding Expectations !