Polna modra luna

Brez panike: energije pač igrajo svojo igro

S.N.Č./Novice Svet24
29. 3. 2018, 20.40
Posodobljeno: 29. 3. 2018, 21.04
Deli članek:

Energijski lunapark je pripravljen. Jutri, 30. marca, izkoristimo, kar nam ponuja vesolje s polno modro luno. Prihajamo namreč v obdobje intenzivnosti energij, ki se jih je že začutilo. Mnogi se spopadate z neugodnimi odzivi okolice ali pa z lastnimi občutki nemira.

Profimedia
Enakonočje je resetiralo energije in pripravilo vse za nove začetke.

Vsi vemo, da energije vladajo. Nekateri se jim prepustijo, da jih premetavajo sem ter tja, drugi pa se o njih poučijo in v njih poiščejo dobro zase in za druge.
Če želite biti v drugi skupini, kar pogumno berite dalje o tem, kar vam ima med drugim povedati angelska zdravilka Cristy Žmahar

Sledite svojemu seznamu in ob poletnem enakonočju boste ponosni nase.

Najprej si poglejmo vse energije, ki so zaplesale skupaj, pri vsaki razlagi pa sledi tudi nekaj napotkov, kako s temi energijami prijateljsko sodelovati … če si le dovolite zaupati in verjeti, da nam narava pušča premnoga sporočila.

Resetiranje

Pretekli teden je enakonočje po vsem svetu prineslo izenačenje dneva in noči. To si predstavljajte kot nekakšen energijski »reset«. Ste opazili, da se enakonočja zgodijo ob vsaki menjavi letnega časa? Tako enakonočje je orodje narave, s katerim se pripravi na nekaj novega. Po speči zimi je čas, da zemlja povabi na površje cvetenje ... rodovitnost. Enakonočje je kot nekakšen znak naravi, da je čas za neko novo energijo, ki bo povsem drugačna od prejšnje. Pa vendar. Narava posluša, človek pa, čeprav je del nje – mnogokrat ne. Verjetno ste že kdaj imeli občutek, da vam življenje sporoča: »Dobro jutro, zvezdica zaspanka, čas je za spremembe!« Nekateri ljudje torej poslušajo, mnogi ne. Tudi energije poznajo energijsko enakonočje. Ko se vse izenači, imajo vsi ljudje enako možnost – začeti znova. A ker je spreminjati navade včasih težko, ljudje spremembam ne sledijo.

Ko upanje opomni ljudi, da sami zase niso nič naredili, to lahko zelo zaboli.

Vaša energijska prelomnica

Naj bo ta pomlad za vas drugačna. Naredite seznam stvari ali okoliščin, ki vas vedno znova vrnejo v občutke otopelosti, žalosti, nezaupanja in podobno. Pomembno je, da to napišete, kajti ko to vidite črno na belem, je ozaveščanje neizbežno. Ne skrivajte se več. Ne čakajte novega enakonočja. Narava vas je poklicala zdaj. Ko boste dokončali ta podroben seznam, napišite še enega – ta naj vključuje vaše zaveze k spremembam. Kaj boste spremenili in do kdaj? Kdo vam lahko pomaga? Sledite temu seznamu. In ob poletnem enakonočju boste lahko resnično ponosni nase.

Retrogradni Merkur

Gre za gibanje tega planeta, seveda retrogradno. Kot bi vse teklo nekako nazaj. Otežene so komunikacije, pa tudi električne naprave, telefoni, avtomobili in podobno, so dokaj »na udaru«. Retrogradni Merkur je nastopil 22. 3. in bo z nami do 15. 4. Pri veliko ljudeh izvabi občutke nemira, ki ga izražajo z izsiljevanjem in podobnim. Ste kdaj imeli občutek, da taki ljudje vedno nekako najdejo vas, zato da to energijo preusmerijo na nekoga, ki »sveti«? Po navadi taki ljudje v obdobjih retrogradnega Merkurja najdejo ravno pozitivne ljudi, ki si želijo sprememb. In zakaj ste tako dobra vaba? Pozitiva opomni ljudi, da tega nimajo. Upanje opomni določene, da sami zanj niso nič naredili ... in to je boleče.

Nujno: po prvem še drugi

Ob pisanju seznama sprememb dopišite še dodatek: do kdaj boste zastavljeno izpeljali, kdo vam lahko pomaga ter kakšno delo in koliko ga boste vložili

Vaša energijska prelomnica
To, da imate dobro srce, je izjemna vrlina. Pa vendar to ni dovoljenje, da postanete energijski smetnjak za ljudi, ki težav ne želijo razreševati. Dobro srce je dobro najprej do sebe, če ne, dobrega ne bi moglo deliti. Odločitev, da pomagate tistim, ki to želijo, je vaša odločitev. A odločitev, da boste ob tem postavili osebne meje, je odločitev, ki jo postavite za lastno dobrobit. To, da ima nekdo težave, je klic na pomoč, a ni klic, da se vas lahko zlorablja. Videli smo veliko ljudi, ki so to dvoje pomešali. In tako reševanje bo pomenilo vaš energijski stres, ki se bo ostro izrazil z namenom, da spoznate, da se ljubezen začenja ... z vami.

Profimedia
Energije modre polne lune nam bo vesolje jutri ponudilo kot na pladnju.

Polna luna

Modra polna luna je fenomen, ki se zgodi le nekajkrat na nekaj let in zaradi svoje mogočnosti Zemlji prinaša izjemne manifestacijske energije. Ta teden se bo vse pomnožilo. Ocenite torej svojo manifestacijo. Kje se vam stvari zgodijo povsem brez napora? In katere želje se zdijo neizpolnjene? Ocenite te želje. Vprašajte se, ali ste storili dovolj za njihovo uresničitev ali bi lahko še kaj več? Potrebujete morda le oceno delovanja? Nekaj osredotočenja? Motivacije? Ali lahko ugotovite, kaj je zaviralo vašo kreacijo? Bi bilo dobro zamenjati okolje? Odločite se, kje boste podprli manifestacijo ob pomoči modre polne lune.

MINEVANJE

Ker je spreminjati navade težko, ljudje ne spremenijo hladnih odnosov, ne zagrabijo poslovne priložnosti, ne vložijo dela v osebnostno in duhovno rast, da bi se počutili bolje. In sezona mineva ...

Napotki
Cristy je za vas pripravila čudovit in preprost obred, ki ga lahko izvedete ob modri polni luni ali v obdobju treh dni po njej ...
• Kupite modro čajno svečko.
• Vzemite list papirja in nanj narišite polno luno z modro barvico.
• V sredino napišite svojo željo (ali največ tri želje) in spodaj pripišite:
»Modra luna, usliši me, izpolni želje zapisane vse.
Zavest obilja naj me vodi, nove priložnosti mi ponudi.«
• Zdaj obrežite to polno luno, da bo ostala le ta, ostali del papirja pa zavrzite.
• Narisano modro polno luno z željami dajte na okensko polico, da jo bodo dosegli žarki modre polne lune. Ne skrbite, četudi bi bilo oblačno, bo delovalo enako. List z željami dajte nekam, kjer ga lahko večkrat preberete. Zato, da bi našli motivacijo ... v sebi.