Brrrrr!

FOTO: Lepotica odvrgla cunje in se pognala v ledeno reko

R.T.
15. 3. 2018, 21.23
Posodobljeno: 15. 3. 2018, 21.36
Deli članek:

Prelestna mladenka se zadnjih devet let gola vsako zimsko jutro namoči v ledeni reki. »Veste, koliko sem stara?« sprašuje.

Profimedia
Inna Vladimirskaja.

Inna Vladimirskaja, mlada Ukrajinka iz Kijeva, se tega naravnega načina za pomlajevanje poslužuje že zadnjih devet let svojega življenja. Pozimi se vsako jutro odpravi do obrežja reke Dneper, razbije led, odvrže vse cunje in se požene v ledeno vodo. Vsaj tako so lokalni prebivalci vedeli povedati češkemu fotografu Davidu Tensinskemu.

Živo srebro je tistega jutra kazalo -9 stopinj Celzija, David pa je s fotoaparatom v roki poln dvomov odrinil proti reki in čakal. Ko je že mislil, da gre za urbano legendo, se je na snežni poti s svojim soprogom prikazala Inna. Pred vrhuncem se je odločila še za kratek tek, dokler ni odvrgla zadnje cunje in se pognala v ledeni mraz. 

Profimedia
Inna Vladimirskaja.

»To počnem vsak dan zadnjih devet let, ne glede na to, ali je zunaj -10 ali pa +30 stopinj. Zakaj? Zato ker je zdravo in zato, ker bom tako ohranila svoj mladostni videz. Veste koliko sem stara?« se je razgovorila lepotica. Inna šteje 32 pomladi, na vprašanje, koliko jih kaže, pa si bo moral odgovoriti vsak bralec sam. 

»Skočim v vodo, zlezem ven in gola odtečem do avtomobila,« pravi Inna, ki za razliko od soproga po reki ne zaplava.

Profimedia
Inna Vladimirskaja.