Letos sta ta naslov prejela tudi inovativna izdelka, izjemni sesalnik Rowenta Silence Force in inovativna parna postaja Tefal Pro Express Ultimate, katere odličnost so potrošniki z izborom potrdili že drugo leto zapored.

TIHA UČINKOVITOST se imenuje SILENCE FORCE 4A+
Sesalniki linije Silence Force se ponašajo s popolno kombinacijo moči in glasnosti. Saj so eni izmed najtišjih sesalnikov z energetsko učinkovitostjo 4A+ .
Rowenta Silence Force 4A+ sesalnik se uvršča v sam vrh sesalnikov! Anketa potrošnikov, kot tudi evropski standardi meritev, so pokazali, da je sesalnik tehnološko dovršen in izredno praktičen. Opremljen je z varčnim inovativnim motorjem t.i. EffiTech za učinkovitejšo sesanje in manjšo porabo energije, ter inovativno sesalno glavo P3WER GLIDE, ki učinkovito odstranjuje prah in umazanijo iz vseh vrst površin: preprog, parketa, kamna in zagotavlja popolne rezultate z mednarodno oznako 4AAAA+.
Sesalniki Silence Force 4A+ z glasnostjo samo 66 dB (A) v najvišji stopnji delovanja in trojno filtracijo, zagotavljajo neprimerljivo udobnost uporabe in bivanja. Na ročaju je vgrajena inovativna praktična Easy Brush ščetka, ki vam omogoča, da z lahkoto očistite vse vrste površin, še posebno tiste občutljive, kot je pohištvo. Tukaj so še številni drugi praktičnimi nastavki za čiščenje tudi najzahtevnejših predelov, kot je živalska dlaka ali avtomobil.

FB_post_Ultimate_Tefal

PRO EXPRESS ULTIMATE - NOVA DIMENZIJA LIKANJA
Izbrano linijo novih Tefalovih parnih postaj Pro Express Ultimate odlikujejo izredna zmogljivost z visokim pritiskom do 8 barov in izjemna moč pare (do 600 g/min), ki prodre v središče vlaken.

Zagotavlja trikrat večji pretok pare od klasičnega modela parne postaje. Rezultat? Perilo se veliko hitreje in preprosteje zravna.

Parne postaje Pro Express Ultimate z lahkoto obvladujejo likanje različnih tkanin, tudi najobčutljivejših in najdebelejših. Saj s t.i. Smart tehnologijo in 5. osnovnimi programi, določenimi glede na vrsto tkanin, izberete optimalno kombinacijo pare in temperature, ki jo lahko regulirate kar na samem ročaju likalnika. Parne postaje linije Pro Express Ultimate odlikujejo izredna drsnost, kot rezultat nove samočistilne likalne plošče Durilium AirGlide Autoclean. Z vrhnjim gladkim slojem iz titana odlično drsi po tkanini, z lahkoto celo po največji gubi, ter se pri tem samodejno čisti.
Ker danes skušamo varčevati na vsake koraku, parne postaje Tefal Pro Express Ultimate vsebujejo ECO nastavitev, s katero prihranimo 20 % energije. Polega prihranka z energijo, je pomembna tudi varnost, saj se po 8 minutah parna postaja samodejno izklopi.
Parne postaje Pro Express Ultimate so opremljene z domiselno tehnologijo, ki ohranja njihove dolgotrajne zmogljivosti. Zaradi inovativnega zbiralnika Anticalc, je po vsakokratni uporabi možno enostavno odstranjevanje vodnega kamna z eno samo potezo, kar omogoča dolgotrajno in nemoteno delovanje parne postaje.