Ljubezen

Izpoved manekenke iz harema milijarderja

U.K.
3. 11. 2017, 14.25
Posodobljeno: 3. 11. 2017, 14.28
Deli članek:

Jill Dodd (58) je spregovorila o svojem življenju, ki ga je preživela kot ena od žena kontroverznega trgovca z orožjem in milijarderja Adnana Kashogija.

arhiv
21 letnica je sledila svojemu srcu in odšla v Adnanov harem.

Jill je povedala, da je Adnana spoznala, ko je bila stara 21 let, osvojil pa jo je na precej bizaren način. Po njenem pripovedovanju si je prerezal roko in nato z lastno krvjo na njeno roko napisal, da jo ljubi. »Bila sem šokirana, istočasno pa sem mislila, da je to zelo romantično,« je povedala Jill in še enkrat dodala, da je bila naivna.

Jill Dodd je v haremu preživela 7 let.

Ljubimka ali prostitutka?

Jill je sedaj uspešna poslovna ženska in mati treh otrok, v času, ko je spoznala šejka, pa je delala kot fotomodel. Zase je dejala, da je bila takrat zelo naivna. On je imel takrat pet otrok, pripadala mu je pravica do dvanajstih žena poleg zakonite soproge. Ni znano, koliko žena je dejansko imel. In kmalu je del njegovega harema postala tudi Jill. Živela je v luksuzni palači v Savdski Arabiji in čakala, da pride na vrsto za spolne odnose s šejkom, čas pa si je krajšala s kokainom.

»Nikoli se nisem smatrala za prostitutko,« večkrat poudarila Jill. A v bistvu je s šejkom podpisala petletno pogodbo. »Na razpolago som mu morala biti 24 ur na dan, on pa mi je dal karkoli sem si želela. To je bilo res razkošno življenje. Bila sem dejansko zaljubljena v njega.« In prav zaradi te ljubezni ni nikoli obžalovala, da je bila del harema. Kljub temu se je po sedmih letih odločila, da zapusti harem. Poročila se je in postala mati, očitno pa se časov iz harema ne spominja ravno z nekim sovraštvom.