VELIČASTNO

Luka je evropsko zmago ovekovečil s tatujem

Nejc Simšič
3. 10. 2017, 20.15
Posodobljeno: 3. 10. 2017, 20.55
Deli članek:

Košarkarski as, 18-letni Luka Dončić, si je pred kratkim omislil tudi novo tetovažo. Na boku ima odslej evropski pokal z datumom zmage slovenske košarkarske reprezentance.

Facebook / Luka Dončić
Košarkarski as je z veseljem potrpel, da so mu na desni bok narisali njegov najljubši pokal.

Osemnajstletni košarkar Luka Dončić, ki je poleg Gorana Dragića eden od odgovornejših za slovensko zmago na evropskem prvenstvu, si je takoj po tej omislil novo tetovažo. V znanem madridskem tetovažnem studiu so mu že konec junija naredili tetovažo na levem zapestju, zdaj pa si je dal ovekovečiti še veličastni pokal; podoba tega zdaj krasi njegov desni bok. Tokrat so mu tatu naredili v ljubljanskem tetovažnem studiu, a poslikava telesa še ni končana.

Facebook / Luka Dončić
Od zdaj bo lahko imel pokal, ki mu najbrž pomeni vse na svetu, ves čas pri sebi oziroma na sebi.

»Luka je zelo vesel, da bo na sebi nosil motiv, ki ima zanj zelo velik čustveni pomen in ga spominja na enkratni dogodek v življenju. Ker je bil že precej utrujen in je moral naslednje jutro potovati nazaj v Madrid, tetovaža še ni povsem zaključena. Upamo, da bomo termin uskladili še letos, da zadevo zaključimo,« so sporočili iz studia.

V Madridu so Luki pozneje v rimski pisavi dodali še datum, ko je s slovensko reprezentanco postal evropski prvak, tako da se bo za vedno spominjal sanjskega dne. Na levem zapestju ima sicer vtetoviran latinski izrek »non desistas non exieris« (nikoli ne obupaj), poleg pa tudi svojo številko sedem.

Instagram/Anamarija Goltes
Nad tetovažo je navdušena tudi Lukova izbranka Anamarija.