Mobilna verzija
02:05 27. april 2018

Naši zlati košarkarji so tudi nadvse zlati očki

Nejc Simšič
4

Naši zlati junaki, evropski prvaki v košarki, se bo zdaj po velikem finalu spet vrnili k svojim družinam in posvetili partnericam, nekateri pa tudi svojim otrokom.

zagorac otroc

Saša Zagorac ima z ženo Marušo dve hčerkici, Evo in Saro. Foto: Instagram

Kdo bo naslednji?
Po naših informacijah iz zakulisja med košarkarji kroži tiha stava, kdo bo naslednji igralec, ki bo postal srečni očka

Med našimi košarkarji, ki so osvojili zgodovinsko zlato kolajno na evropskem prvenstvu, je kar nekaj takšnih, ki jih doma čakajo majhni otroci. In tisti, ki jih dobro poznajo, mirno povedo, da niso samo zlati košarkarji, ampak tudi zlati očetje, saj so vsi ponosni starši, ki preprosto obožujejo svoje otroke.

Žiga Dimec je recimo junija letos, pri svojih rosnih 24 letih, prvič postal očka. Da je leto 2017 zanj zares srečno leto, je kriva tudi njegova zaročenka Adrijana Brečko, s katero sta se 12. junija razveselila sinčka Maksa. Saša Zagorac pa je s svojo srčno izbranko srečno Marušo poročen že vrsto let, skupaj imata očarljivi hčerki Evo in Saro, ki sta v svojih dresih navijali za očija.

Košarkar Anthony Randolph ljubi Mariselo Fernandez, s katero ima hčerkico Kaylo, in obe z največjim ponosom tudi predstavi. Zvezdnik evropskega prvenstva Goran Dragić ima v zakonu s svojo lepo Majo že dva otroka – sinčka Matea in mlajšo hčerkico Victorio.

Zanimivo je, da nekateri z veseljem objavljajo fotografije s svojimi otroki, Dragić pa se takšnim fotografijam raje izogiba.

Značke: košarkarji , otroci

Vaš prispevek