Mobilna verzija
00:50 23. junij 2018

Napoved slepe vidke: dvignil se bo kilometrski val – morda že ta teden!

J.P. Fatima
51 Posodobljeno: 08:59 / 19.9.2017

Slepa vidka, ki je napovedala drugo svetovno vojno, je napovedala uničujoč cunami. Zgodil bi se lahko že ta teden.

cunami, letalo, letališče, val

Foto: Profimedia

Lucia de Jesus dos Santos je bila ena izmed treh fatimskih vidcev. Leta 2005 preminula karmeličanka naj bi napovedala tako drugo svetovno vojno kot tudi poskus atentata na papeža Janeza Pavla II., ki se je zgodil leta 1981. Vatikan stoji za njenimi videnji. A ne le to, nuna bi v bližnji prihodnosti lahko postala svetnica.

Lucia dos Santos, Francisco in Jacinta Marto

Trije vidci: Lucia dos Santos, Francisco in Jacinta Marto Foto: Wikipedia

Ognjenik na La Palmi

Emmett O’Regan, ki se je poglobil v njene napovedi, razkriva, da se je nuni leta 1944 prikazala podoba izbruha ognjenika na Kanarskih otokih, ki se je sesedel v morje. Ter cunamija, ki je sledil.

Mineva točno 100 let, odkar se je vidki v Fatimi prikazala Marija. Predala ji je tri sporočila. Prvi dve je zapisala v avtobiografiji leta 1941. Tretjega pa tri leta pozneje. Dala ga je papežu in mu naročila, da ga lahko odpre šele leta 1960 ali po njeni smrti, če bo umrla prej. Vatikan sporočila tistega leta ni delil s svetom, objavil ga je šele leta 2000. Kot se je izkazalo, je slepa nuna napovedala atentat na papeža Janeza Pavla II.

Ognjenik Cumbre Vieja na otoku La Palma bi lahko vsak čas zgrmel v morje. Kalifornijski in londonski strokovnjaki ugotavljajo, da bi lahko cunami, ki bi temu dogodku sledil, meril med 650 in 1.500 metrov. Usmeril bi se proti vzhodni obali Združenih držav Amerike. Ko bi dosegel New York, bi bil dvakrat večji od cunamija iz leta 2004, ki je terjal 250.000 življenj. Ognjenik je proti oceanu zdrsnil po izbruhu leta 1949 in nato spet leta 2001. Danes tako rekoč visi na nitki.

Konec sveta

Najbolj goreči verniki konec sveta, kot je ubeseden v Bibliji, povezujejo z gibanjem zvezd in planetov – napovedujejo ga za 23. september. Tako naj bi tudi sončev mrk, v katerem so prejšnji mesec uživali Američani, napovedoval skorajšnjo kazen, pravi O’ Regan. Kazen, kot se je prikazala nuni.

Vaš prispevek