Mehika

Ubili enega od ustvarjalcev serije Narcos

lt
18. 9. 2017, 15.35
Posodobljeno: 18. 9. 2017, 15.38
Deli članek:

Iskal je primerne lokacije za snemanje serije.

Twitter
Tuji mediji poročajo o streljanju, v katerem je življenje izgubil Carlos Muñoz Portal.

Tuji mediji poročajo o streljanju, v katerem je življenje izgubil Carlos Muñoz Portal, sodelavec Netflixa. Nazadnje je opravljal delo iskalca primernih lokacij za snemanje priljubljene nanizanke Narcos.

Policija je truplo z več strelnimi ranami našla nedaleč od mehiške prestolnice, v kraju Temascalapa, ki je znan po visoki stopnji kriminala. Predstavniki Netflixa so dejali, da okoliščine smrti 37-letnika niso znane in da »globoko sočustvujejo s pokojnikovo družino«. Policija ima sicer zaradi pomanjkanja prič težave pri preiskovanju zločina.

Portalov prijatelj je za španski časopis El Pais povedal, da je pokojni v osrednji Mehiki iskal primerne lokacije za snemanje novih delov nanizanke Narcos. Ustreljen je bil prejšnji ponedeljek, a se je vest v medijih razširila šele danes.

Sodeloval je pri snemanju mnogih uspešnic

37-letnik je v svoji več kot desetletni karieri deloval kot iskalec lokacij za snemanje za številne filme in nanizanke. Med drugim je sodeloval pri nastajanju zadnjega filma o Jamesu Bondu in pri franšizi Hitri in drzni. Njegov zadnji projekt je bilo iskanje primernih lokacij za snemanje serije Narcos.