Zanimivosti

Tole je najbolj prestižna restavracija v Trbovljah: K5

Oglasno sporočilo
1. 11. 2016, 21.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če do sedaj še niste imeli razloga, da bi se podali v Trbovlje, ga boste morda prav kmalu našli - v najbolj prestižni restavraciji ta hip!

Konec lanskega leta je bil še posebej spektakularen, saj so Trbovlje postale bogatejše za prestižno Restavracijo in kavarno - K5. 

Raj za brbončice

Če v glavnem mestu poznate že vsak kotiček in ste radovedni, kaj lahko ponudi Restavracija in kavarna K5, imate edinstveno priložnost. Čez teden se namreč pustite zapeljati okusnim malicam, za vikend pa so na sporedu posebna kosila. 

Za bolj zahtevne gurmane pa je seveda ponudba z menija tista, ki vas utegne prepričati. Med posebne kuharske kreacije med drugim spadajo tudi zarebrnice divjega prašička, pa ramsteak in rostbeef, ki bodo zagotovo očarali še tako zahtevne goste.

Za piko na i s sladkim izborom navduši izučena slaščičarka, ki pripravlja domače sladice različnih okusov. Če ste zares zahtevni, vas bo prepričala torta čokohruška, predlagamo pa, da si izberete tudi piškotek torto ali sufle, ki preprosto naredi pravo eksplozijo v ustih.

To pa še ni vse! Za tiste, ki se spopadate z alergijami ali preprosto prisegate na zdrav način življenja, bo oblika sladkanja še boljša, saj na meniju restavracije najdete tudi presne tortice. 

Odlično kosilo ali večerjo vselej zaokroži dobra vinska kapljica, zato so v Restavraciji in kavarni K5 mislili tudi na to. Čaka vas namreč pester izbor slovenskih vin iz vseh regij. 

Smo povedali dovolj? Prepričajte se sami in pustite brbončicam prosto pot.