Očiščenje

Znebite se navlake in lovilcev prahu

sn
16. 12. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vsako bitje in vsaka stvar ima svojo vibracijo. Vse ima energijo. Ljudje najlažje živimo, sodelujemo in delamo z ljudmi, ki so na naši frekvenci. Pomembno vlogo pa imajo tudi stvari v našem domu.

Dreamstime
Ob vselitvi v stanovanje, kjer je že nekdo živel, je nujno energijsko čiščenje.

K dobremu ali slabemu energijskemu stanju pripomorejo tako staro in rabljeno pohištvo kot stvari pokojnikov in darila.

Najboljši recept za dobro frekvenco doma je, da kupujete zgolj tisto, kar vam je všeč in kar potrebujete. Ne kupujte lovilcev prahu in ne kopičite stvari.

Urška Puč je jasna: "Obdržite doma res samo tisto, kar uporabljate ali za kar veste, da boste uporabljali v bližnji prihodnosti. Nič več, nič manj. Lažje boste dihali in ponovno zaživeli."

Nevaren tudi nakit

Ogromno škode si ljudje lahko naredimo, ko se vselimo v stanovanje ali hišo, ne da bi se pozanimali o predhodnem dogajanju – kaj se je dogajalo z zemljiščem in lastniki … K vselitvi seveda sodi tudi pohištvo. Radi kupujemo starinske in rabljene stvari, a vse to nosi energijo prejšnjega lastnika. Po smrti bližnjih nam prav tako ostane kup stvari. Kaj bomo z njimi? »Velikokrat na readingu duše umrlih izrazijo željo, kaj obdržati in česa se znebiti. Nekaj si vedno pustimo za spomin, morda dedkovo najljubšo uro ali babičino ruto. Nekaj, kar nas spominja na umrlo osebo. Bodite previdni tudi pri nošnji nakita pokojnikov. Če bi vas začelo karkoli boleti in/ali dušiti, nakit takoj odstranite in ga raje nosite v škatlici ali ga imejte kje spravljenega. Ogrlica, ura ali prstan posedujejo energijo lastnika in ni nujno, da bo ta energija odgovarjala vašim vibracijam,« še posebej opozori Urška Puš, medij, ki komunicira z dušami pokojnikov.

Proč z nepotrebnim

Znebite se čim več navlake. Pospravite vse, česar ne potrebujete več. Ne kopičite, ampak racionalno premislite, ali boste res uporabljali vseh pet omar, ali potrebujete 50 kipov angelčkov ... Vklopite zdravo pamet in poskrbite, da boste imeli energijsko pretočen prostor. Za začetek poskrbite, da bodo koti v stanovanju prazni, nenasičeni. Tako lahko energija zaokroži. Ne spravljajte stvari pod posteljo, s tem spet zaprete pretočnost. Otroci naj plišaste igrače pospravljajo, naj ne spijo v kupu »pliškov«. Previdno tudi s stvarmi, ki so vam bile podarjene. Posebno pozornost namenite podarjenim svečam, knjigam, slikam, nakitu in kamnom. Če vas stvar ne privlači, vam povzroča nelagodje, živčnost, tesnobo ali celo bolečine, jo nemudoma odstranite iz stanovanja. Sveče, nakit in kamne izberite in kupite sami.