Gorenje SmartFlex

Tale tehnologija misli namesto vas!

Oglasno sporočilo
29. 11. 2016, 08.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če bi morali opisati najnovejšo generacijo pomivalnih strojev iz Gorenja, ki so mimogrede v celoti izdelani v Sloveniji, bi jih verjetno opisali z eno besedo: BRILJIRAJO!

To pa zato, ker izboljšujejo kakovost vašega življenja. Zakaj? Ker vam ob njihovi uporabi ni treba razmišljati. Si predstavljate? Pomivalni stroj, ki misli namesto vas. Zdaj je to mogoče. In rezultat? Briljanten!

Gorenje: LIFE SIMPLIFIED*
Tehnologija je napredovala in nam v dinamičnem tempu dopustila, da razmišlja namesto nas. Zato, da se lahko sami posvetimo stvarem, ki so nam v življenju resnično pomembne. V Gorenju zato pri razvoju najnovejših trendov sledijo filozofiji Life Simplified, torej nam poenostavljajo življenje. Zato ustvarjajo aparate, ki izboljšujejo kakovost življenja, saj se prilagodijo življenjskemu slogu uporabnika in mu omogočajo, da si lahko svoj čas razporedi po svoje.

Naj vam aparati služijo – in ne obratno!
Gorenjevi gospodinjski aparati so tu, da služijo uporabnikom, in ne uporabniki njim, nova generacija pomivalnih strojev SmartFlex pa je z izjemno prilagodljivostjo in preprosto logiko uporabe ter naprednimi tehničnimi funkcijami najnovejši korak v tej smeri. Rezultat? Briljanten.

Pomivalni stroji Gorenje SmartFlex so sposobni in zmogljivi kuhinjski pomočniki. Ker so pisani na kožo vsaki gospodinji, jih odlikujejo prilagodljivost, funkcionalnost in vrhunske tehnične rešitve.

Kaj je zares pomembno?
Ker je naš tempo hiter, so v Gorenju mislili tudi na to. Zato so izumili najnaprednejše hitre programe pomivanja, ki lahko bliskovito obvladajo katerokoli kombinacijo posode, poskrbijo za samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju, ki sprosti paro in poskrbi za boljši učinek sušenja, ali pa za proces ionizacije, ki preprečuje neprijeten vonj.

SmartFlexove napredne funkcije zagotavljajo, da boste ne glede na vrsto ali količino posode ter razpoložljivega časa vedno dobili rezultat, ki ga želite in pričakujete. Notranja in zunanja osvetlitev dodatno olajšata uporabo, tiho delovanje pomivalnega stroja Gorenje SmartFlex pa ne bo motilo prijetnega vzdušja domačega ambienta. 

Za majhne in velike družine! 

Prilagodljiva notranjost Gorenjevih novih pomivalnih strojev je zasnovana tako, da bo vsak kos posode ali pribora ne glede na obliko ali velikost našel svoje mesto. Po višini nastavljive košare so opremljene z oranžnimi premičnimi elementi, s katerimi lahko spreminjamo razporeditev in velikost posameznih prekatov ter jih zlahka prilagodimo količini, vrsti in velikosti posode, pa naj gre za čajanko s prijatelji ali obilno nedeljsko kosilo za vso družino. Pomivalni stroj SmartFlex lahko pomije kar 16 pogrinjkov naenkrat, zaradi njegove fleksibilnosti pa brez težav ustvarimo dovolj prostora celo za največje lonce in krožnike, medtem ko bo jedilni pribor ločeno pomit in posušen na posebnem pladnju.