Poslanec

Politika zalotili med seksom s pol mlajšo

mk
3. 8. 2016, 09.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Devetinštiridesetletnega britanskega politika Simona Danczuka so zalotili pri predajanju strastem z več kot pol mlajšim, dvaindvajsetletnim dekletom, s katerim sta se spoznala na twitterju.

youtube
Poslanec je bil na službeni mizi zaloten med predajanjem strastem z več kot pol mlajšim dekletom.

Decembra lani ga je zapustila žena Karen in ga obtožila pretiranega pijančevanja.

Že štiri ure po tem, ko sta se spoznala prek spleta, ji je začel pisati opolzka sporočila. Samo štiri dni po tem sta se že prvič srečala v pisarni, kjer sta se predala strastem.

»Bila sem na mizi, šeškal me je po zadnjici,« je razkrilo dekle, ki so ga mediji na otoku poimenovali Alice. »Nor je na seks. Počutim se privilegirano, da sem bila s tako poznanim poslancem. Bila sem vzburjena. Toda ko gledam nazaj, je bilo to neodgovorno, ne bi smel uporabljati pisarne kot svojo seksualno igračo,« je še dejala.

Strastem pa se nista predajala samo tam. Danczuk, ki je oče štirih otrok, je bil z Alice intimen tudi v londonskem domu, ki si ga je delil s svojo ženo Karen. Alice je medijem podrobno opisala tudi to srečanje s takrat pijanim poslancem. »Ni trajalo dolgo, ker je bil dokaj pijan.« Vmes sta se celo sprla, ker ji je svetoval povečanje oprsja.

Prekinila stike

Po nekaj tednih pa se je odločila narediti konec. »Videti je kot spoštovan del naše skupnosti, toda obnaša se kot potreben najstnik,« je izjavila. To sicer ni prvi škandal, v katerega se je zapletel poslanec, ki je med drugim obtožen posilstva. Nekdanja žena ga je obtožila tudi pretiranega pijančevanja, sam pa je tudi priznal, da je že užival droge. Zaradi škandalov so ga decembra lani suspendirali v laburistični stranki.

Reuters
Poslanec ima že dolgo zgodovino podobnih škandalov.