Nenavadno

Medvedu se je uspelo zagozditi v avtu

ud
18. 7. 2016, 21.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Lastnik je v svojem avtomobilu našel ogromnega črnega medveda, ki je prišel vanj in ni znal iz njega. Takoj je poklical policijo in stekla je celodnevna reševalna akcija.

Wikipedia
Črni medved je zelo prestrašil lastnika avtomobila.

V Koloradu je policija prejela prav nenavaden klic. Lastnik avtomobila je namreč našel v avtu zagozdenega črnega medveda. Najdba velike živali v avtomobilu, sploh črnega medveda, lahko človeka kar precej prestraši.

Dan 

Policija je imela z reševanjem tega črnega kosmatuha cel dan dela. Obstaja tudi posnetek reševalne akcije, na katerem lahko vidite policista, ki opazuje avto in razmišlja, kako je takšnemu bitju na prvem mestu sploh uspelo priti vanj. »Nobeno okno ni bilo zlomljeno,« je policija zapisala v svoji izjavi. »Ročaji na vratih niso bili tisti, ki jih lahko samo dvigneš, ampak medvedu je vseeno nekako uspelo odpreti vrata in se splaziti v avto ter nekako vrata tudi zapreti,« so še zapisali.

Rešitev

Po določenem času jim je končno uspelo ugotoviti, kako odpreti loputo prtljažnika, da je lahko ujeti medved pobegnil. Seveda so njegov pobeg opazovali od daleč. Edina žalost pa je ta, da je avto v popolnem razsulu. Mogoče pa bo možakar naslednjič le pomislil, da preden gre stran od svojega avtomobila, tega pač zaklene, saj se takšni primeri v ZDA dogajajo kar pogosto. Pa čeprav bi to z zaklepanjem avta preprečili.