Bili so navdušeni

VIDEO: Poročil se je s svojim pametnim telefonom

R.T.
29. 6. 2016, 11.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prejšnji mesec se je umetnik Aaron Chervenak iz Los Angelesa odpeljal v Las Vegas, da bi s poročnim prstanom okronal ljubezen, ki jo goji do svojega pametnega telefona.

Obred je bil skromen, a nabit s čustvi, kar se je ženinu poznalo po glasu, ko je svojemu telefonu natikal prstan.

Raziskava, ki so jo izvedli pri tehnološkem gigantu Kaspersky, je pokazala, da so kar četrtini anketirancev njihovi pametni telefoni enako pomembni kot starši. »Na njih se obračamo za tolažbo, zazibajo nas v spanje, razbremenijo nas in to je zame smisel zveze,« je o pametnih telefonih povedal Aaron Chervenak. »Moj pametni telefon je tako nekako moja najdaljša zveza. Zato sem se odločil, da bi rad izkusil, kako bi bilo živeti v zakonski zvezi s telefonom.«

Za sklenitev ne najbolj ortodoksne od zvez se je odpravil na kraj, kjer se bizarne poroke dogajajo domala neprestano – v Las Vegas.

Poroka v Las Vegasu

Za sklenitev ne najbolj ortodoksne od zvez se je odpravil na kraj, kjer se bizarne poroke dogajajo domala neprestano – v Las Vegas. Tam so ju bili, kot se je izkazalo, ne le pripravljeni poročiti, temveč so bili nad nenavadno zvezo navdušeni.

20. maja se je tako Aaron pražnje oblekel, pobasal svoj telefon in jo mahnil v Las Vegas. V vijoličnem cadillacu. Obred je bil skromen, a nabit s čustvi, kar se je ženinu poznalo po glasu, ko je svojemu telefonu natikal prstan. Chervenak, novopečeni ženin iz Los Angelesa, je odločen, da dodobra razišče globine svoje zakonske zveze.