Zanimivosti

Horoskop za petek, 22. aprila

W. Y.
22. 4. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Misel na ljubljeno osebo bo močno razburkala vaša čustva, še najbolj pa ustvarjalno in seksualno energijo. To seveda lahko pomeni, da bo vaš ljubezenski sestanek izpolnjen z erotiko.

BIK – Disciplina vam kar ne bo šla od rok. Zato se lahko zgodi, da bo vaša denarnica postala tanjša, da si boste privoščili kaj nepotrebnega ali neustreznega. Nadzorujte se!

DVOJČKA – Pravzaprav danes nič ne bo šlo tako, kot ste si zamislili. Počakajte na boljše dneve, danes pa poskusite negativnost potisniti v kakšen kot in se vsemu skupaj nasmejati.

RAK – Na finančnem področju vam bo šlo neverjetno dobro, čaka pa vas še najtežja ovira, in to je odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti. Že nekaj časa se prerekate s to osebo.

LEV – Vse kar se vam bo dogajalo, boste želeli razčistiti in izpeljati do konca. Ob druženju s prijatelji lahko pride do pikrih opazk, na katere se ne odzivajte, če želite preprečiti konflikt.

DEVICA – Držali se boste nekih zastarelih pravil, ki vam bodo povzročala več škode kot koristi. Namesto zdrave prihodnosti vas bo vleklo v temno preteklost. Spomini bodo priplavali na plano.

TEHTNICA – Vaša prizadevanja včasih spominjajo na boj z mlini na veter. Če se nočete sprijazniti z realnim stanjem, vas bodo vedno iste težave udarjale po hrbtu. Morda je zdaj pravi čas za konkretne spremembe.

ŠKORPIJON – Obremenjenost s čustvi vas bo odpeljala v nekoliko zmedene energije, ki jih boste težko nadzorovali. Oblecite oblačila temno rdečih barv, saj bodo občutno dvignila vašo samozavest.

STRELEC – Na vse pretege se boste trudili zadržati tisto, kar že imate. Zaradi tega boste pripravljeni bojkotirati prihodnost, napredek, spremembe. Ampak ne pozabite, čas gre naprej. Kdor zavira, ta v vsakem primeru izgubi.

KOZOROG – Že jutro se bo začelo v znamenju vztrajnosti in dela, ki bo obrodilo sadove. Pozitivno razmišljanje pa vas bo spodbudilo k hitrejši realizaciji zastavljenih ciljev.

VODNAR – Zaradi vpliva prijetne lune bo vaš um hiter in pronicljiv. Na vsak način boste želeli izvedeti, kaj stoji za določenimi skrivnostmi, ki jih hrani zase nekdo od prijateljev.

RIBI – Danes se nikar ne držite kislo, saj bi s tem lahko od sebe odbili ljubljeno osebo. Raje podarite nasmeh, nič vas ne stane. Na poslovnem področju bodo  nihanja. ***null***