Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 21. aprila

W. Y.
21. 4. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Dobra novica vas bo v današnjem dnevu navdihnila z voljo in željo po boljšem, bolj zdravem načinu življenja. Zbrali boste tisto moč, ki vam je primanjkovala, da se odločite. 

BIK – Posvetite se zdravju in ljubečim medsebojnim odnosom. Vedite, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko zgodi le dobro. 

DVOJČKA – V službi boste v dopoldanskih urah pod izrednim pritiskom. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v stiku z ljudmi, ki vam prinašajo konstruktivne rešitve. 

RAK – Čeprav boste zaradi vpliva lune nekoliko razdvojeni, se nikar ne ustavljajte pri malenkostih, ampak zagrizite v pomembne zadeve in jih poskusite rešiti. 

LEV – Polni ste idej, ki jih želite vpeljati v partnerski odnos, a se bo zdelo, da ste le vi navdušeni nad njimi. Izberite pravi čas, v katerem jih boste predstavili dragi osebi, predvsem pa to storite na primeren način. 

DEVICA – Prišli ste precej daleč, vendar ne nujno v pravi smeri. Nekaj vas je zavedlo. Ni še prepozno, da bi se ustavili in razmislili, ali cilj res lahko upraviči sredstva. 

TEHTNICA – Pri razmišljanju, kako naprej, res pretehtajte vse možnosti. Kaže namreč, da bo marsikaj šlo po vodi, marsikatera ideja ali načrt utegne v vas vzbujati napačna prepričanja. 

ŠKORPIJON – Luna vam prinaša veliko strasti, želje po druženju z nasprotnim spolom in sproščenih misli, ki lahko ob neljubem dogodku prerastejo v zaskrbljenost. 

STRELEC – Voda vam teče v grlo z vseh strani, vi pa že dolgo niste bili tako sproščeni in nasmejani. Prerazporedite svoje obveznosti, da bo tako tudi ostalo. Poskusite se osredotočiti na bistvo. 

KOZOROG – Četrtkovo jutro bo zaradi vpliva planetov obarvano s strastjo. Na prvem mestu bo ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti. Nekoliko boste nestrpni in nepredvidljivi. 

VODNAR – Uspelo vam bo nekaj pomembnega, ne bo pa vam uspelo popolnoma. Prisotno bo razočaranje, ker bodo vaša pričakovanja rahlo previsoka. Ne ozirajte se na druge, vi ste pomembni. 

RIBI – Zaradi vaše zmedenosti bo danes dan, ko nič ne bo tako, kot bi moralo biti. Dobili boste občutek, da se je vse skupaj obrnilo proti vam, vendar nikar ne obupajte.