Mobilna verzija
13:39 21. april 2018

Želite izpolniti (svojo) olimpijsko normo in odpotovati na OI v Rio 2016?

N.N.
0 Posodobljeno: 09:59 / 09.8.2017

Olimpijski komite Slovenije (OKS) omogoča, da v olimpijskem letu tudi sami doživite pravo olimpijsko izkušnjo ter izpolnete svojo normo, ki vas lahko celo popelje do ogleda poletnih olimpijskih iger v brazilskem Riu de Janeiru.

MojaNorma_marusa mismas

Dogodki bodo potekali v Kranju, Mariboru, Ljubljani – ni več prostih mest –, Kopru in Novemu mestu.

V ta namen OKS organizira pet dogodkov v sklopu projekta Moja olimpijska norma, na katere se lahko preko spleta prijavite brezplačno, vendar je za prijavo časa le še nekaj dni! Dogodki bodo potekali v Kranju, Mariboru, Ljubljani – ni več prostih mest –, Kopru in Novemu mestu. Tam vas bo čakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo nudila osebno obravnavo – športni zdravnik in fizioterapevt, športni psiholog, nutricionist ter športni trener – bivši vrhunski maratonec, udeleženec treh olimpijskih iger, Roman Kejžar.

Rio_OI 2016

Vašo izhodiščno telesno pripravljenost bomo nato izmerili s Cooperjevim testom. V vam prijetnem ritmu boste odtekli ali prehodili 2.400 m. Na podlagi rezultata vam bo trener določil, za koliko naj bi v obdobju dveh mesecev izboljšali svoj rezultat in s tem predvsem izboljšali svoje telesno in psihično počutje.

Na zaključnem dogodku (ta se bo zgodil 18. junija v Ljubljani) boste preverili, če ste dosegli svojo normo. V vmesnem času boste lahko na spletni strani www.mojanorma.si spremljali novosti, nasvete in napotke, kako vse se lahko rekreirate, da boste dosegli svojo normo.

Zagotavljamo, da se boste počutili bolje, že za uvod v poletne OI Riu pa boste doživeli tudi pravo olimpijsko izkušnjo in pristno osebno obravnavo, za katero bo poskrbela strokovna ekipa. Mimogrede, med vsemi, ki se bodo udeležili izziva, bomo namreč izžrebali nekoga, ki si bo olimpijske igre v Riu lahko ogledal v živo. Torej, želite doseči svojo olimpijsko normo? Začnite svojo pot na www.mojanorma.si.

Vaš prispevek