Zanimivosti

Horoskop za soboto, 9. aprila

W. Y.
9. 4. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Tako doma kot v službi imate občutek, da je na vas padlo največje breme. Partner pa upravičeno zahteva več pozornosti. Pazite pri fizičnih dejavnostih in športu, odpornost namreč še ni na vrhuncu.

BIK – Spet ste razpoloženi za ljubezenske novosti. Zadnje čase je malo dni, v katerih razmišljate o sebi. Tudi v karieri ne boste ostali praznih rok, lahko se dogovorite za nekaj pomembnega.

DVOJČKA – Tako v ljubezni kot doma se vam obrestuje nekaj več potrpežljivosti. Želite si razlago za nekaj, kar vas že nekaj časa muči, zadev pa nikakor ne morete premakniti na silo.

RAK – Vzemite si več časa za vse, kar bi radi počeli, in za vsa predvidena srečanja. Z ugodno Luno ste lahko brez skrbi. Imate dovolj moči, da bi premikali gore in da lahko dejansko vse postavite na svoje mesto.

LEV – Danes boste zelo izčrpani. Največ energije vam lahko prinesejo sonce, narava ali vaš notranji sonček. Nekoliko več časa boste posvetili svoji notranji zavesti.

DEVICA – Danes boste tako razmišljujoči, da ne boste vedeli, kje se vas glava drži. Morda bodo to nove ideje ali načini, kako spremeniti svoj notranji svet. Očitno boste našli nekaj dobrega za svoje počutje.

TEHTNICA – Zaradi ljubezenskih zadev ste zelo spremenljivega počutja. Nekdo se vam morda izmika ali pa se nekoliko igra z vašo potrpežljivostjo. Ne pozabite na rekreativne dejavnosti.

ŠKORPIJON – V popoldanskih urah vas bo razveselilo zanimivo sporočilo, dobro premislite, da bo tudi vaš odgovor ustrezen. To bo začetek zanimivega dialoga, morda poznanstva, ki lahko preraste v kaj več.

STRELEC – Nekdo vas pogreša, to boste izvedeli na nekoliko nenavaden način. Končalo se bo tako, da boste še vi prijetno presenečeni, čeprav ste pričakovali drugačen razplet. Zanimivo bo.

KOZOROG – Danes vas bo zamikalo neko noro ali tvegano dejanje. Zmagal bo razum. Ob koncu dneva si boste vzeli čas za počitek, čeprav vas bo priganjalo delo. Misli bodo povezane tudi s čustvi.

VODNAR – Danes se boste dokončno poslovili od neke osebe, zaradi katere ste bili tudi čustveno prizadeti. Iskreno se boste veselili in zdelo se vam bo, da ste dokončali pomembno življenjsko lekcijo.

RIBI – Če imate še kakšne težave, boste nekoliko odlašali z rešitvijo. Nov vir energije boste občutili v večernih urah, ko bodo na sporedu romantične prigode, ki vas bodo razbremenile.