Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 7. aprila

R.T.
7. 4. 2016, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Danes boste zelo ustvarjalni. Če niste srečni z ljubljeno osebo, se rešite strahu, kaj bo z vami, če boste ostali sami. Nekaj je treba ukreniti, prav zaradi vas samih.

BIK – Planeti vam obetajo veliko fizične energije. Zadovoljni boste, posebno če okrevate. Tudi pri delu zahtevajte svoje, brez težav boste predstavili nekaj pomembnih dokumentov in dokazil.

DVOJČKA – Nečesa se boste lotili sistematično in natančno, po določenih pravilih, daleč od tega, kakor ste bili vajeni, brez premisleka in zaletavo. Le v ljubezni bi se morali bolj sprostiti.

RAK – Današnji dan prinaša mnogo pozitivnosti in odnaša tisto, kar je slabo. Imeli boste polne roke dela. Določene obveznosti bodo nujne in vendarle jih večino poskusite opraviti.

LEV – Samozavestni ste, zato se lahko ukvarjate z nečim, kar je dokaj zahtevno. Ugotavljate, da imate nekaj skupnih točk z osebami, ki vam lahko pomagajo. Okrepili se bodo tudi stiki s tujino.

DEVICA – Na današnji dan boste pasivni na vseh področjih. Če v službi ne boste naredili ničesar, bodite dovolj samokritični in priznajte svojo napako.

TEHTNICA – Nečesa še ne morete obrniti v svojo korist, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge zapostavljate. Predvsem v ljubezni ste nenehno v dvomih, odločitev pa naj ne bo le posledica trenutnih čustev.

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu bo dinamično, veliko bo nepredvidljivih situacij. Nove priložnosti se bodo vrstile ena za drugo. Danes se boste večkrat razveselili.

STRELEC – Pri delu vas neredko zgrabi obup. Ko vam nekaj ne gre najbolje od rok, postanete nevrotični. Brez panike, tudi vi ste samo človek in vaše zmogljivosti ne smejo preseči meje normale.

KOZOROG – Nadaljuje se prijetno ljubezensko obdobje. Vsekakor lahko storite več, tudi z osebo, ki jo srečujete okoli skupnega poslovnega projekta. Zdravje se bo izboljšalo, prav tako počutje.

VODNAR – Prijetnosti se bodo vrstile ena za drugo. Čas bo prinesel čarobnost in blagostanje. Notranji mir bo posledica pravilnih odločitev. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas bodo motivirali.

RIBI – Shranite vse, kar boste potrebovali ob uresničevanju pomembnega načrta. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je resnično pomembno in kaj ne. Draga oseba vam bo odgovorila prej, kot upate.