Zanimivosti

Horoskop za petek, 8. aprila

w.y.
8. 4. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Danes boste zelo ustvarjalni. Če niste srečni z ljubljeno osebo, se rešite strahu, kaj bo z vami, če boste ostali sami. Nekaj je treba ukreniti, prav zaradi vašega počutja in nova ljubezen se bo ponovno rodila. 

BIK – V naglici se boste šele na pol poti spomnili, kaj vse ste pozabili ali preprosto izpustili. Lahko poskrbite vsaj za to, da boste zadeve za silo zgladili, tudi s partnerjem. 

DVOJČKA – Sledili boste svojim sanjam. Na delovnem mestu boste potrebovali pogum. Narediti boste morali pomemben načrt in ugotoviti, kdo vašo pomoč potrebuje. 

RAK – Ponavljajo se stvari, srečujete obraze, ki vam ne ponujajo miru. Pazite, zlasti če se ukvarjate z zahtevnejšim delom. Razhajanja bodo velika, tudi glede urnikov in naložb. 

LEV – Na poklicni poti imate radi raznoliko delo. Danes popoldne boste precej igrivega duha. Ob večernih uricah se boste odpravili na čaj z najboljšim prijateljem. 

DEVICA – Imate dovolj časa za vse, zato ni nikakršnega razloga, da bi nekaj po nepotrebnem zapletali. Tudi draga oseba upravičeno zahteva, da ji prisluhnete, vaše misli pa uhajajo na drugo stran. 

TEHTNICA – Včasih je treba razmišljati bolj intuitivno, da bi lahko znali ukrepati. Ne izogibajte se odprtemu pogovoru, ki bo marsikaj osvetlil drugače, in razčistite s starimi čustvenimi zamerami. 

ŠKORPIJON – Bistveno vlogo bodo imeli komunikacija in intelektualni izzivi. Čas bo primeren za razne izlete. Temeljit napredek bo tudi na ljubezenskem področju. 

STRELEC – Zaupanje si bo treba zaslužiti, zato delujte pošteno, brez fige v žepu. Dan bo olajšal poslovne odločitve in prinesel prve znake dobrega poslovanja. 

KOZOROG – Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo stare napake v praznem upanju, da bo tokrat drugače. Tako glede poslov kot doma se pravočasno dogovorite, da ne bo pomote. 

VODNAR – Na poslovnem in finančnem področju niste strahopetni. Vedno tvegate, čeprav še niste dozoreli. Pogosto vas skrbi za zdravje, vendar ni nič hujšega na obzorju. 

RIBI – Nekdo je izredno navezan na vas, čeprav ste o tem morda podvomili, zato boste tokrat storili toliko več, da bi ta odnos ohranili. Lahko se pozanimate glede morebitnega izpopolnjevanja.