Zanimivosti

VIDEO: Dvojčici z istim fantom načrtujeta otroka

T.S.
20. 3. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Enojajčni dvojčici Anna in Lucy DeCinque iz avstralskega Pertha imata skupnega fanta, s katerim spita v isti postelji in nista ljubosumni ena na drugo.

Instagram
Dvojčici si delita istega fanta

Anna in Lucy DeCinque sta popolnoma identični sestri, enojajčni dvojčici, ki sta svojo povezanost pripeljali na še višji nivo, kot ga nekateri drugi enojajčni pari. Imata celo skupnega fanta s katerim načrtujeta otroka, oziroma, če bo le mogoče, istočasno nosečnost.

Loči ju samo njun fant

Dvojčici sta si popolnoma enaki tudi na pogled. Enako se oblačita, imata enaki pričeski, enako se ličita, obe imata prsne vsadke, ustnice napolnjene z botoksom, na račun vsega naštetega pa sta zapravili že več kot 200.000 evrov. Obe imata tudi istega fanta, mehanika Bena Byrnea, njihova ljubezen v troje pa cveti že štiri leta.

Identična je tudi njuna prehrana, njuna telesna teža, podobno se gibata in verjetno bosta istočasno tudi umrli, saj kot pravita, ne moreta ena brez druge.

Tudi njun fant je brat dvojček in kot pravi, razume njuno povezanost, zato je z odnosom z njima zadovoljen, dvojčicama pa daje enako mero naklonjenosti. Vsi trije živijo v isti hiši, spijo v isti postelji veliki 200x200 cm, sostanovalka pa je tudi mama omenjenih dvojčic.

Poglejte si tudi video v katerem dvojčici opisujeta svojo zvezo z Benom: