Zanimivosti

Horoskop za sredo, 16. marca

W.Y.
16. 3. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja dogajanja bodo danes za vas prevelik zalogaj, zato bodite previdni.

BIK – Lahko se odzivate na podlagi tehtnega premisleka. To je dobra poteza, ki vas lahko reši pred zagato. Predlog bo naletel na razumevanje, kar vas bo razveselilo.

DVOJČKA – Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, ker boste menili, da boste tako lahko povečali svoje prihodke.

RAK – Običajno obožujete mirne dneve, takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo. Poudarek pa bo tokrat na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.

LEV – Danes vas čaka več obveznosti, toda ne bo pretežko, saj se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja domačih in denarnih zadev ter pravilno razporedite obveznosti.

DEVICA – Že nekaj časa ste popolnoma raztreseni, najbrž preprosto potrebujete več počitka. Ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek.

TEHTNICA – Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, potem se bo spet vse spremenilo, zavladala bo drugačna energija in spet se boste vznemirjali in razburjali zaradi malenkosti.

ŠKORPIJON – Spoznali boste osebo, ki bo, če ji boste odprli vrata svojega življenja, usmerila vaše načrte v novo, pozitivno smer. Poskusite razbremeniti svoje misli.

STRELEC – Današnji dan izkoristite za nekaj, kar zahteva popolno zbranost. Veliko pozitivne energije se vam obeta tudi na ljubezenskem področju. Zagotovo ste dovolj pripravljeni na novosti.

KOZOROG – Vaše področje vsakodnevnega življenja, kamor spada tudi služba, bo zelo obremenjeno. Tokrat boste morali najti nove vire moči in energije za nove delovne izzive.

VODNAR – Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se boste želeli sproščeno pogovoriti, sogovornik pa bo malce nervozen.

RIBI – Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka za vas. Izraziti bodo spodrsljaji pri denarju.