Zanimivosti

Po padcu na glavo povsem ozdravljena z Jezusovo pomočjo

J.P.
15. 3. 2016, 13.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Deklici je med igro s sestricama padla v izvotljeno deblo drevesa, potem ko ji je spodrsnilo na eni od vej. Gasilci so potrebovali več ur, da so jo potegnili na varno.

Ko so jo odpeljali v bolnišnico, se je izkazalo, da ni utrpela nobenih večjih poškodb možganov.

Decembra 2011 se je danes 12-letna Annabel Beam s sestrama Abigail (danes 15) in Adelynn (danes 11) igrala pred njihovim domom v Teksasu. Skupaj z eno od sester je sedela na veji drevesa. Ko se je ta začela upogibati, je deklica vstala, pri tem pa ji je spodrsnilo. Z glavo naprej je padla skoraj deset metrov globoko v votlo deblo drevesa. Ob tla je udarila z glavo, gasilci pa so potrebovali več ur, da so jo potegnili ven. Med čakanjem na rešitev pa se ji je prikazal Jezus.

V filmu je dekličino mamo zaigrala Jennifer Garner.

»Nebesa so bila izredno svetla in pomirjujoča,« je povedala Annabel, o kateri so posneli film z Naslovom Miracles From Heaven.»Nisem čutila bolečine, zato sem hotela ostati. Jezusu sem se usedla v naročje in ga vprašala, če lahko ostanem.« A ji je dejal, da ima z njo drugačne načrte ter dodal, da bo z njo vse v redu, ko jo bodo gasilci potegnili na plano.

Ko so jo odpeljali v bolnišnico, se je izkazalo, da ni utrpela nobenih večjih poškodb možganov. A to ni bil največji čudež. Izginili so simptomi redkega obolenja, ki je oteževalo potovanje hrane skozi njeno črevesje. Deklica tako ne potrebuje več antibiotikov, namesto desetih različnih vrst zdravil pa jemlje le še tri. Odveč so postala tudi protibolečinska zdravila.