Zanimivosti

Pokopali pevca internetne senzacije 'Kuča poso'

M.J.
7. 3. 2016, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ekrema Jevrića so pokopali na pokopališču na Long Islandu. Jevrić je umrl v New Yorku in sicer v petek, potem ko ga je na poti v službo zadel srčni infarkt. Našli so ga v njegovem avtomobilu.

YouTube
Ekrem v svojem prvem videospotu

Kot poročajo srbski mediji je internetna zvezda, Ekrem Jevrić, pokopana na pokopališču na Long Islandu. Svojih pet minut slave je dosegel s hitom 'Kuća poso' in nastopom v resničnostnem šovu Farma. Posnel pa je tudi pornografski film. Na koncu je bila zanj očitno res služba tista, ki ga je 'pokopala'. Umrl je namreč v svojem avtomobilu, ko se je odpravljal v službo. Njegovo truplo je našel sin.

»Zelo nam je težko, sedaj smo prišli iz pokopališča. Soproga Igbala je neumorno jokala in celo noč ni spala, stalno je na tabletah za pomiritev,« je dejala Ekremova snaha.

Jevrićev videospot za pesem Kuća poso si je na portalu YouTube od leta 2010 ogledalo že več kot 13 milijonov ljudi, o njem pa so poročali številni mediji. Leta 2011 ga je podjetje Dolce&Gabbana zaradi njegovega izjemnega uspeha najelo za predstavitev svoje kolekcije.