Zanimivosti

Horoskop za soboto, 5. marca

W.Y.
5. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Ne bodite tako trmasti. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju.

BIK  Prijetno in romantično bo, morda celo bolj kot v preteklih dneh. Tokrat boste pokazali, da so vam všeč tisti, ki predlagajo kaj spontanega. Ne marate vedno enih in istih vzorcev, dogodkov in obrazov.

DVOJČKA  Samskim se ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov. V večernih urah zna biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim besedam, ki vam jih bo namenil nekdo, ki vam je všeč.

RAK  Obeta se vam izredno zanimiv dan, poln raznih dogodkov, ki bodo vašo dušo in telo še bolj napolnili s pozitivno energijo. Veliko se boste smejali in dajali nasvete.

LEV  Vezani se boste ves dan pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Zvečer vam bo končno prisluhnil in dosegla bosta točko razumevanja.

DEVICA  Vse se odvija hitro, kar vam vsekakor koristi. Tokrat vsaj niste odvisni od drugih. Vse se bo vrtelo okoli denarja ali nekega pravnega vprašanja. V ljubezni ste se končno pripravljeni bolj potruditi.

TEHTNICA  Vzemite si več časa za bližnje. Pomagali vam bodo, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili. Popoldne se ukvarjajte s kakšno zahtevnejšo telesno dejavnostjo.

ŠKORPIJON  Tisti, ki nimate partnerja, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Naredite kakšen korak v tej smeri in se sprostite.

STRELEC  Pazite glede stroškov in se dogovorite, kdo bo kaj opravil. Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar vas pri drugih najbolj moti. Pri rekreaciji in športu zaščitite ramena in sklepe.

KOZOROG  Med vsemi klici in sporočili morda še ne bo tistega, ki ga tako težko pričakujete, tudi zato, ker sta se razšla v nekoliko čudnih okoliščinah. Ne odlašajte, ko se bo treba znova pogovoriti.

VODNAR – Popoldanske ure bodo nekoliko bolj naporne, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Boste pa zato vezani v prihodnjih dneh zelo dobro organizirani.

RIBI  Nekaj boste izvedeli izredno pozno, toda tudi to je bolje, kot da se nihče sploh ne bi zmenil za vas. Pri nekem sporu bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato ponudite roko sprave.